Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme van a 72 órás...

Mi értelme van a 72 órás dezodornak? Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik? Szerintem még a 24 órás dezodor is sok, de az még elképzelhető például éjszakai műszakban vagy ha valaki 24 órát dolgozik, de 72???

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 16:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20: Ez ilyen magyarországi fétis, hogy mániákusan minden egyes nap fürdeni kell. Nyilván ha fizikai munkát végzel, edzel, nyár van, izzadsz, akkor muszáj, akár napi 2x is, de másképp elég 2, vagy akár 3 naponta is. És igen, ezért gyártanak például ilyen dezodorokat.
2024. febr. 9. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Arizonaban turazol, nincs zuhany.
2024. febr. 9. 23:13
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
ez nem magyarországi fétis, hanem higiénia. az rendben van, hogyha otthon ülsz télen 2 ünnepnap, jo az ember nem fürdik, zuhanyzik. na de ne haragudj, büdösen, csipás pofával, trehány szájjal, zsírcsomós hajjal munkába menni...undormány, és gusztustalan igénytelenség. még a 15. században rendben volt, de már nem ott élünk, legyen már az ember annyira kultúrált, hogy tisztálkodik, ha már emberek közé megy.
2024. febr. 10. 05:49
 24/26 anonim ***** válasza:
"Ne fürgyéééé'le!"
2024. febr. 10. 08:25
 25/26 anonim ***** válasza:

#21 vannak bizonyos testtájak, amiket mindenképp indokolt lenne minden nap megmosni, pl. nemi szervek környéke, arc, hónalj, lábfej…akkor már nem egyszerűbb egy 3 perces teljes testes zuhanyzással letudni, mint külön-külön megmosni? Bár gyanítom aki napokig nem zuhanyzik, az azzal sem fárad, hogy a nap végén ezeket megmossa. Fúj.

Szerintem a mindennapos zuhanyzás kicsit sem túlzott tisztaságmánia, túlzásnak én az egyik exemet hoznám fel, aki napjában vagy 5-6x mosott fogat, úgy vitte a fogkefét mindenhova, mint a telefont xD Én rendesen igénytelennek éreztem magam mellette a napi 2-3-szori fogmosással, pedig már az is bőven igényesség! Csak ő már mániákus szinten nyomta. Na, ez túlzott higiénia, de a napi 1 tusolás kicsit sem.

2024. febr. 10. 09:10
 26/26 anonim ***** válasza:

23, Ki beszélt itt ilyesmiről? Épp ez az, hogy itt Magyarországon azt hiszik, hogy aki nem naponta zuhanyzik, az már olyan szinten igénytelen, mint ahogy te itt lefestetted.

De te komolyan úgy gondolod, hogy például akik tervezik ezeket 48-72 órás a dezodorokat, azok szerint ők lennének a célközönség? Zsírcsomós hajú, rothadó szájszagú undorító emberek?

2024. febr. 10. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!