Mi értelme van a 72 órás dezodornak? Van olyan ember aki 72 óráig nem fürdik? Szerintem még a 24 órás dezodor is sok, de az még elképzelhető például éjszakai műszakban vagy ha valaki 24 órát dolgozik, de 72???
9 hát felénk nem ez a jellemző. Amikor egy gyárban vittem projekteket, ott volt a reggeli szeánszon egy-egy alkalmi kulimunkás büdös, meg átitatva allkohollal, de azok hol nem ilyenek. A mieink közöl még a villanyszerelő is mindig lezuhanyzott műszak után, a lakatosok meg pláne.
Nálunk pedig azt mondják, bajoroszág milyen szép lenne, csak a bajorok ne lennének.
Szóval ez a törzsi ellentét kölcsönös náluk.
"Nálunk pedig azt mondják, bajoroszág milyen szép lenne, csak a bajorok ne lennének"
ezzel mélységesen egyet értek. a hely tényleg meseszép. de az itt lakók. az igazi, tahó beképzelt igénytelen népség. én anno azt hittem a magyaroknál nincs rosszabb. hát hozzájuk képest mi angyalok vagyunk. egy szinten vannak a bajorok az oroszokkal. az tény, hogy mi más tartományba ritkan megyünk, igaz, ott ertelmesebb emberekkel találkoztunk mindig.
ma 18:08
igen. a német nők java alapból ocsmány. de ha adnának magukra kicsit, javítana a helyzetükön. a magyar, horvát, román csajok simán verik a németeket.
19
az megint más, ha vki néha-néha kihagy 1-1 tisztálkodást. na de hogy állandóan.... nekem is volt ilyen, amikor 2 alatt mentünk 2500 km-t, ültünk a kocsiban non stop. harmadik nap este volt csak energiám bemászni a zuhany alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!