Elképzelhető,hogy egy kifejezetten kövér nő nemcsak elfogadja magát túlsúlyosan,hanem élvezi is,hogy kövér?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam,hogy sokan akarnak hízni olyanok is,akik nem soványak,jobban tetszenek maguknak kövéren. Ez igaz lehet?jan. 15. 18:21
1/12 anonim válasza:
Van ilyen parafília is (feeder-feedee fétis). De elképzelhető, hogy ezt az váltja ki, hogy a kisebb ellenállás irányába mennek az emberek. Egyszerűbb beletörődni a kövérségbe, mint tenni ellene.
2/12 anonim válasza:
Hát amilyen dagadékok járkálnak derék felett érő kabátokban meg leggingsben, manapság ez már nem kérdés.
4/12 anonim válasza:
A testszégyenítő bullying témák és a "testpozitivitás" is ezt lovagolta meg hogy fogadjuk el az embereket 250 kilós, chips zabáló hájas disznónak.
https://www.youtube.com/watch?v=p_uDn0cCJjA
5/12 A kérdező kommentje:
Van itt ilyen nő,aki kövér és örül neki? Egyáltalán nem zavarja a túlsúlya?
jan. 15. 21:23
8/12 Kései Sirató válasza:
Normális esetben az ember azt hinné, hogy nincs ilyen, de vannak abnormális, elmebeteg kövérek, akik cicanadrágban mutogatják magukat, szóval, hihetetlen, de van.
9/12 anonim válasza:
Míg extrém elhízott voltam saját magammal is elhitettem, hogy tetszem magamnak és ez úgy jó.Nem vettem fel olyan ruhákat amik mutattak volna bármit is de nem volt szégyenérzetem.Aztán jött az aminek jönnie kellett ahhoz,hogy észbe kapjak.2 év alatt letornáztam magamról 50 kg-ot (még most is az elhízott kategóriában vagyok de már nem sokáig 😉) vannak a méretemben (M-L) csinos ruhák igaz még így sem szeretem a kihívó ruhadarabokat de visszatekintve arra az időszakra...nem, nem voltam boldog,nem szerettem magam,nem tetszett amit a tükörben láttam de az elhízottak nagyon jó hazudozók és mindent ki tudnak találni annak érdekében, hogy ne kelljen változtatni az életvitelen (betegségre való hivatkozás áll az első helyen,majd az önámítás,önsajnálat)
10/12 anonim válasza:
Maximum addig fogadja el, amíg nem szenved komolyabb egészségügyi problémáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!