Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elképzelhető,hogy egy kifejeze...

Elképzelhető,hogy egy kifejezetten kövér nő nemcsak elfogadja magát túlsúlyosan,hanem élvezi is,hogy kövér?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam,hogy sokan akarnak hízni olyanok is,akik nem soványak,jobban tetszenek maguknak kövéren. Ez igaz lehet?
jan. 15. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lórán Lenke, Csala Zsuzsa, Fónay Márta büszkén viselték gömbölyű idomaikat.

[link]

Egymást sokszor csak Dundusnak becézték, utalva arra, hogy egyikük sem volt soha nádszálkarcsú, hogy tudtak jókat főzni, és szerettek nagyokat enni. No meg hogy már kislányként is ducik voltak.

Fónay Márta főztjéért kollégái no és persze két barátnője is rajongott, ugyanis a művésznő enni is, de főzni még inkább szeretett, ráadásul legendásan jól tudott, rendszeresen meglepte kollégáit is, éthordóban vitte be nekik a finomságokat próbára, előadásra.

[link]

máj. 7. 04:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Láttam több, teltebb nőt, aki boldognak tűnt. Nem tudom ez válasz-e.
máj. 7. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!