Egyáltalán léteznek olyan kifejezetten lányos férfiak, akik nem melegek?
Figyelt kérdés
Tehát tudjátok, akire így ránézel, és azt mondanád így sztereotípiákból kiindulva, hogy na ő tuti meleg, de egyébként meg nem az. Mert nekem egy ilyen sincs a környezetemben, sajnos. Már többször jártam úgy, hogy barátkozom egy ilyen sráccal, elkezdek többet érezni, és kiderül, hogy nem csak melegnek tűnik, hanem az is.2023. júl. 4. 22:16
2/7 anonim válasza:
de az ilyenek kb bisexek szoktak lenni.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Annyi "baj" legyen. Ha monogám típus(=nem akar hármast, férfi partnert is), akkor engem aztán nem zavar. :D
2023. júl. 4. 22:19
4/7 anonim válasza:
Én ismertem egy ilyen férfit, szűkebb farmert hordott, passzosan volt felöltözve, meg ki volt szépen vàlasztva a ruhája makulátlanul és gyűrűket hordott az ujján.Mi is melegnek néztük, aztán kiderült hogy hetero csak ilyen a stílusa. Mondjuk anyagias volt, szóval megtehette, hogy összeválogatja az öltözékét.
6/7 anonim válasza:
Igen, én ismerek ilyet. Sosem kérdeztem rá, hogy meleg-e, de az egész lénys, mozdulatai, mosolya annyira feminim volt. Biztos voltam benne, hogy meleg. Erre váratlanul kiposztokta, hogy feleségül vett egy nőt, nagyon meglepett. Semmi bajoj veke amúgy, csak furcsa.
7/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek a feminim férfiak. (Én férfias, hetero nő vagyok)
Volt is már két ilyen pasim, mindkettő teljesen heteró volt. (És még mindig az, aztán lehet 20 év múlva ráébrednek, hogy mégse, de egyelőre ez nem történt meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!