Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mindenki elpártolt tőlem...

Ha mindenki elpártolt tőlem és elkezdtek bunkók és visszautasítok lenni velem az emberek, a közeli ismerőseim még facen is kitöröltek az ismerőseik közül elképzelhető ,hogy valami pletyka terjedt el rólam a városban? Ha igen, honnan tudhatom meg?

Figyelt kérdés
Senki nem mond semmit ha kérdezem tőlük, hogy azért lettek-e bunkók és távolságtartók velem mert terjed rólam valami pletyka?

#pletyka #elterjedés #titkolóznak
jan. 29. 10:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy megosztottál velünk egy rejtélyt, de mi még annyi inputtal sem rendelkezünk, mint te, így elég nehéz dolgunk van.

Miben, hogyan nyilvánul meg az említett bunkóság? Hogyen viselkedtek veled eddig, és hogyan most?

Kit takar a "mindenki"? Mi a közös azokban, akiknek megváltozott a viselkedése irányodban?

Mikor kezdted először érezni hogy valami megváltozik? Miből vetted észre? Milyen egyéb változáshoz tudod kötni (változás a társaságban, a te életedben)?

+1 elgondolkodni való: Biztosan ők változtak meg, és nem a te értelmezésed változott? Előfordul, hogy az ember sebezhetőbb lesz valami miatt, és támadásnak veszi azt, ami korábban lepergett róla. Én is éreztem már úgy, hogy elkerülnek, leráznak a barátaim, amiről később kiderült, hogy csak a saját elméletemet projektáltam.

jan. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.