Milyen lehetetlen dolgok történtek veled eddigi életedben?
Egyszer lerobbant a kocsim a piros làmpànàl. Elkezdtem félretolni. Megjelent egy robogós ember sisakban. Azt mondta, nyissam fel a motorhàztetőt. Nézegette egy darabig, aztán azt mondta, ne mozduljak, jön 15 perc múlva. Elrobogózott visszajött egy alkatrésszel, kicserélte. A kocsi elromlásától számítva 30 perc múlva mehettem tovább a kész autóval.
Ja, nem kért semmit a fickó, azt mondta, örül, hogy segîthetett.
Kifizettem neki az alkatrészt (amit ő vett meg vett egy autósboltban, amikor elment) és adtam neki 10ezer Ft-ot pluszban.
Nagyon kicsi esély volt rà, hogy pont akkor ő is ott legyen és megmentsen.
Megismertem a férjem. Egy netes társkeresőn történt. Véletlenek hosszú sora volt, mégis megtörtént.
-Azt a várost adtam meg az adatlapomon, ahova suliba jártam, nem a lakóhelyemet. Nem mertem beírni hol lakom, gondoltam jó lesz így, mert azért Budapest nincs nagyon messze sem, ha esetleg összejönne valami.
- Én 24 éves voltam ekkor, a korcsoport 23-28 közt volt megjelölve ( nem gondoltam hogy ennél fiatalabb pasit érdekelhetek, öregebb meg engem nem igazàn érdekelt)
-mikor rám írt, már fél éve voltam regisztrálva, de 2 hónapja be sem léptem mert kb feladtam, hogy normális pasit találhatok
- ő akkor még nem töltötte be a 21et, csak 2 hónapra rá
- Budapestet jelölte meg a keresésében, és bár látta hogy a kora kiesik a beállításomból, mégis rám írt 🙏🙏🙏
Őszintén, erre azért nem sok esély volt már alapból sem. Hát még arra, hogy nagyon egymásra találtunk, és 1,5 év után össze is házasodtunk😁 És egyébként utóbb kiderült, nem csak külsőre és belsőre vonzó, másban is különleges férfi☺️
Én előtte nem igazán találtam normális kapcsolatot, neki pedig ez volt az első próbálkozása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!