Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen lehetetlen dolgok...

Milyen lehetetlen dolgok történtek veled eddigi életedben?

Figyelt kérdés
Amire tényleg azt mondod, hogy Murphy, és 1 a 10.000-hez esélye volt, hogy ilyen megtörténjen veled.

tegnapelőtt 17:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nagyon rég volt... Apukámmal akasztófásat játszottunk és a rókamanguszta volt a feladványom amit ki kellett volna találnia. A végén elkezdett velem veszekedni, hogy ilyen állat nincs is! Annyira felbosszantott, hogy idegességemben bekapcsoltam a tv-t az animal planetre és pont a rókamangusztákról ment egy dokumentumfilm. 😁
tegnapelőtt 22:03
 12/14 Sprotni1111 válasza:

Egyszer lerobbant a kocsim a piros làmpànàl. Elkezdtem félretolni. Megjelent egy robogós ember sisakban. Azt mondta, nyissam fel a motorhàztetőt. Nézegette egy darabig, aztán azt mondta, ne mozduljak, jön 15 perc múlva. Elrobogózott visszajött egy alkatrésszel, kicserélte. A kocsi elromlásától számítva 30 perc múlva mehettem tovább a kész autóval.

Ja, nem kért semmit a fickó, azt mondta, örül, hogy segîthetett.

Kifizettem neki az alkatrészt (amit ő vett meg vett egy autósboltban, amikor elment) és adtam neki 10ezer Ft-ot pluszban.

Nagyon kicsi esély volt rà, hogy pont akkor ő is ott legyen és megmentsen.

tegnap 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Megismertem a férjem. Egy netes társkeresőn történt. Véletlenek hosszú sora volt, mégis megtörtént.

-Azt a várost adtam meg az adatlapomon, ahova suliba jártam, nem a lakóhelyemet. Nem mertem beírni hol lakom, gondoltam jó lesz így, mert azért Budapest nincs nagyon messze sem, ha esetleg összejönne valami.

- Én 24 éves voltam ekkor, a korcsoport 23-28 közt volt megjelölve ( nem gondoltam hogy ennél fiatalabb pasit érdekelhetek, öregebb meg engem nem igazàn érdekelt)

-mikor rám írt, már fél éve voltam regisztrálva, de 2 hónapja be sem léptem mert kb feladtam, hogy normális pasit találhatok

- ő akkor még nem töltötte be a 21et, csak 2 hónapra rá

- Budapestet jelölte meg a keresésében, és bár látta hogy a kora kiesik a beállításomból, mégis rám írt 🙏🙏🙏

Őszintén, erre azért nem sok esély volt már alapból sem. Hát még arra, hogy nagyon egymásra találtunk, és 1,5 év után össze is házasodtunk😁 És egyébként utóbb kiderült, nem csak külsőre és belsőre vonzó, másban is különleges férfi☺️

Én előtte nem igazán találtam normális kapcsolatot, neki pedig ez volt az első próbálkozása.

tegnap 00:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Deszkákra volt szükségem és nem tudtam honnan szerezzek deszkákat. És akkor megláttam az erdő szélén valami zászlószerűséget. Odamentem megnézni mi az és akkor megláttam még egy teljesen ugyanolyat bentebb az erdőben. És követtem ezt a jelet ami elvezetett az erdő közepére. És ott volt valami ócska ezer éves tető ami alatt ott volt egy csomó deszka meg minden. Nem csak deszka hanem másféle faanyag is aminek hasznát vehettem. És látszott, hogy legalább száz éve ott van (moha nőtte be a tetőt mindenhol és liánokat kellett levágni, hogy közelebb mehessek), viszont a faanyag teljesen jó, száraz és használható állapotban volt...
tegnap 03:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!