Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hajbeültetés miert számít...

Hajbeültetés miert számít tabunak férfiak között ? Miért ítélik el ?

Figyelt kérdés
ma 15:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért, annak számít? Én simán ültettenék át, ha megfizethető áron lenne, és garantálnák, hogy nem hullik ki pár év alatt.
ma 16:09
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért, a hajbeültetés tabunak számít férfiak között? Elítélik?
ma 16:15
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma találták volna fel akkor ezek az emberek a fogtömést is elítélnék, azért.
ma 16:23
 4/24 anonim válasza:
Nem számít tabunak.
ma 16:27
 5/24 anonim ***** válasza:
32%
1-es úgy hallotad ha beültetést csinálnak, utána pár év múlva kihullik?
ma 16:29
 6/24 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hol laksz. Pl. Pesten csinalnak sok helyen hajbeultetest, nekem is van, a Lovas utcab csinaltam, ott ez teljesen normalis. A videki deprecenben vagy pl mucsarocsogen meg elitelik igen, mert hulye primitiv, maradi emberek laknak arra.
ma 16:41
 7/24 anonim ***** válasza:
22%
Én pl simán kopaszra vágatom
ma 16:41
 8/24 anonim ***** válasza:
22%
Tabunak talán nem tabu, de a társadalom egy része még a nőkkel szemben is előítéletes, ami a plasztikai műtéteket illeti (kiv. talán az Insta-függő fiatalokat), a férfiakkal szemben viszont még mindig áll ez a "ha cicomázkodni akarsz, és igénybeveszel segítséget, akkor b..i vagy" hozzáállás (jó, 1-2 ilyen extrémebb looksmaxxing csoport van, ahol nem néznek rá rossz szemmel, de átlagosan már arra is ferde szemmel néznek, ha egy férfi ajakápolót vagy arckrémet használ).
ma 16:56
 9/24 anonim ***** válasza:

Első Weboldalon amit megnyitottam feldobott több általam ismert/követett embert, akiknek hajbeültetésük volt az adott cégnél. Nem is tudtam róla.

Gondolom inkább az ára a visszatartó erő, mert azt olvastam, hogy átlag embernek van 100+ ezer hajszála, ilyen pár ezer szálas beültetés pedig milliós nagyságrendű tétel, ha valaki többet akar akkor meg határ a csillagos ég.

ma 17:38
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen tabu, csináljátok srácok! Nekem nagyon nem jönnek be a kopasz csávók.
ma 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!