Mitől számít egy lány 'fiús lánynak'?
Figyelt kérdés
Általánosságban kíváncsi vagyok, hogy mi az amitől valaki már mások szemében annak számít.ma 10:43
1/4 anonim válasza:
A saját lányom alapján:
Kizárólag mackónadrágot és kapucnis pulcsit hajlandó hordani edzőcipővel.
A haja minden nap ugyanabban a copfban lóg.
Kisebb korában inkább a fiúkkal játszott minecraftot, mint a lányokkal barbizott volna.
Kifejezetten fiús hobbit választott, ahogy nagyon max 1/4 a lányok aránya.
Ő maga is azt vallja, hogy félig fiú, nem én mondom rá. :)
2/4 anonim válasza:
Hát ne gördeszkázzon, ne hordjon baseball sapkát, ne videójátékozzon, és a lényeg ne edzen annyira, hogy szálkás legyen.
Egy nő legyen nőies, erre a belső is érvényes. :)
3/4 anonim válasza:
A rövid haj egy dolog, én inkább azt láttam, hogy kicsit egyszerűbben és kényelmesen öltözködik, nem érzékeny...
4/4 anonim válasza:
Nem érdeklik a nőies dolgok, a nőies kinézet (szép hosszú haj, smink, szexi ruhák stb), stílusa is durva semmint kifinomult vagy érzékeny, és a férfias hobbik érdeklik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!