Egy lánynak mennyire számít egy 1-10-ig terjedő skálán a magasság?
Hát, ha nagyon sokkal alacsonyabb egy srác nálam az kocsit zavaró, de nem kizáró ok. Az arc nagyon fontos, mindennel egyetemben, hogy ápolt legyen. (Pl.ha összevissza nő a borostád, ne növeszd mert hülyén áll, inkább szabadulj meg tőle, vagy ha nagyon pattanásos vagy próbáld meg kezelni /arcmosás többször, megfelelő szappannal/, ha szemüveges vagy ne legyen csupa mocsok a szemüveged, hanem tiszta)
19L
Ha magasabb vagy nála: 0
Ha alacsonyabb vagy nála: 10
A lánytól is függ. Én pl olyan 167cm vagyok. Nekem a 170cm az jó. Egyik barátnőm 176cm, neki valszeg alacsony a 170cm. Szóval igazából minden viszonyítás kérdése szerintem.
19L
Én 176 vagyok de engem nem zavarna a 170, szerintem egyén függő, ha egyikőjüket sem zavarja egy párkapcsolatban akkor meg kit érdekel. A barátom is kisebb nálam de ez sose volt téma.
Ez az én személyes véleményem lehet túl szabad szellemű vagyok vagy nem tudom (csak azért mondom mert sokszor Meg szóltak) de szerintem aki kicsit is intelligens az nem ad ilyenekre. Most ha szereted mit érdekel milyen magas. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!