Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 29 évesen mennyire fiatal...

29 évesen mennyire fiatal vLaki, mennyire számít annak?

Figyelt kérdés
Tol kellene tartani egy 29 évesnek az életben, és ti hol tartottatok vagy tartotok?

jan. 17. 00:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hol*
jan. 17. 00:22
 2/12 anonim válasza:
62%

Szerintem nem kell azon izgatni magadat ott ahol jól érzed magad

Csak komolyabban hozzá fogd magad az èleted kialakulásának a jobb jövőért mert az neked is fontos lesz🥰

jan. 17. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Nincs olyan, hogy kell.

Én már rég külön éltem, csináltam egy pici vállalkozást plusz A, B, C és D jogsit. Volt már rég kocsim, motorom.

Már akkor volt 6 éves a lányom.

jan. 17. 03:21
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

3#

N

jan. 17. 03:21
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Munkanélküli vagyok, nincs nőm, gyakorin élek. Ez az élet 30 évesen. Nesze neked. De jó a mama hotel azért.
jan. 17. 03:29
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Öregedés a kulcsszavak között?

Ha nem találod a helyed, lehetsz akárhány éves.

29 évesen én is a naiv és útkeresők közé tartoztam. Most már jobb a helyzet, viszont nem vagyok már fiatal.

Csak magadhoz tudod magad viszonyítani, a képességeidhez, a személyiségedhez. Másokról maximum példát vehetsz, ötleteket meríthetsz az életmódjukból.

jan. 17. 04:52
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
fiatal vagy még 29 évesen
jan. 17. 06:42
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk ott “kéne” már tartanod, hogy nem azzal foglalkozol, hogy mások hol tartanak. 29 évesen már magasról tojnod kéne erre, azzal foglalkozz, ami téged érdekel/boldoggá tesz.

Én idén leszek 29, van egy viszonylag jól fizető, rugalmas állásom, szuper kapcsolatom, szuper barátaim, hobbijaim. Albiban élek, de épp eladom a telkemet, hogy abból majd hitelre vegyek saját lakást. Gyereket még nem akarok, talán nem is lesz.

jan. 17. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

29 vagyok, nő.

Hol tartok? Albérletben élek a vőlegényemmel, saját lakás az max úgy elképzelhető, ha magas hitelt veszünk fel pár beígért gyerekre, és még úgyis necces. Házas leszek még ebben az életkorban. Gyereket később tervezünk. Van munkám, de nincs karrierem. Nincs diplomám, de legalább van 10 év munkatapasztalatom. Két embert mondhatok barátomnak. Nem vagyok kifejezetten tehetséges semmiben. Az egészségem szar, és nem csak az életmódon múlik.

jan. 18. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:

A 29 éves még messze van az öregedéstől, az öregségtől.

Jó szándékkal írom, hogy ezt a "hol *kell* tartani az életben" dolgot el kellene engedni. Nem is verseny, nincs is két egyforma ember, élet, így meg nem lenne szabad ennyire különböző dolgokat, egyéneket összehasonlítani. És ezt úgy mondom, hogy egy időben én is állandóan azt néztem, más mit csinál, hol tart, viszont ezzel csak azt értem el, hogy romlott az önbizalmam, önértékelésem.

jan. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!