Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hajbeültetés miert számít...

Hajbeültetés miert számít tabunak férfiak között ? Miért ítélik el ?

Figyelt kérdés
tegnap 15:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sose hallottam még, hogy tabu lenne. A gond az ára szokott lenni.
tegnap 17:56
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen szépészeti beavatkozások között szerintem pont ez a legelfogadottabb..
tegnap 18:37
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert felesleges. Csak hiúsági kérdés.
tegnap 18:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mostanában jöttek elém videók, ahol "ragasztott" hajat csináltatnak a pasik. Őszintén szólva amikor látják a végeredményt, még nőként is megkönnyezem, mennyivel magabiztosabbak lesznek, mekkora örömet okoz nekik. Én férjem is kopaszodik rendesen, és tudom, hogy zavarja.. én mondtam neki, hogy csináltasson ilyet :D (nem miattam, engem egyáltalán nem zavar) De "égőnek gondolja" - pedig sztem egyáltalán nem az. Hajbeültetést sztem is amúgy az ára miatt nem preferálják sokan. Pedig semmi gond nincs ezzel.
tegnap 19:24
 15/24 A kérdező kommentje:

Attol fugg, hol laksz. Pl. Pesten csinalnak sok helyen hajbeultetest, nekem is van, a Lovas utcab csinaltam, ott ez teljesen normalis. A videki deprecenben vagy pl mucsarocsogen meg elitelik igen, mert hulye primitiv, maradi emberek laknak arra.

És milyen lett? Csak mert nekem ahol csinálták, nekem is Budapesten, ott orrba-szájba szidták azt a klinikát pont! Egyébként igen, leginkább vidéken ahogy járok ott néztek meg illetve ott mondták el nekem hogy ez mekkora férfiatlan vagy nem is tudom milyen dolog… Mondjuk leszarom, mert én is Budapesti vagyok, szóval nem probléma, csak szoktam vidékre is járni és a legtöbb ember azért az országban nem Pesten lakik.

tegnap 19:52
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 Jó lett, én meg vagyok vele elégedve, igaz 2x is kellett beültetni. Növesztem a hajam és daueroltatom is, így abszolút nem látszik az elülső hajvonal, de amúgy annyi látszana, ha hátracsapom a hajam, hogy az elülső homlokvonal mintha kicsit nagyon egyenes szélű lenne.
tegnap 20:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Van az a francia vlogger, aki ilyen hülye "vörös szemű" videókat csinál, különféle nyelveken valami baromságot mond, egy hosszú mondatot, aminek kb minden szava ugyanaz... nekem úgy tűnik, hogy az ő elülső hajvonala is mintha természetellenesen egyenes és éles lenne, szóval talán hajbeültetés volt nála is.
tegnap 20:16
 18/24 anonim ***** válasza:

5# Hallottam olyat is, de ez nem jelent semmit.

Gondolom, ha kihullott, az nem véletlenól van.

Ha kiadok több százezret, vagy inkább milliót, aztán pár év alatt kihullana, gondolom reklamálni nem lehet, maert vagy van egy eldugott pont, hogy nem garantálják, vagy csak 1-2 évet garantálnak, ami alatt jó esetben még nem hullik ki.

De ezek inkóabb csak a félelmeim.

tegnap 20:24
 19/24 anonim ***** válasza:
#18 Altalaban 1 ev garanciat adnak ra.
tegnap 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:

19 hát annyi alatt még akkor sem esik le, ha fodrásznál a levágott hajat mézpepmővel odaragasztom. :D

Igazából az győzne meg, ha valakivel személyesen találkoznék, aki 5+ éve csináltatott, és még nincs szerzetessipkája. :)

tegnap 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!