Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs átverés ?
Figyelt kérdés
Szegedi vagyok,50 km távolságra állítottam be a keresőt, erre Budapestről, Paksról meg kukutyinfalváról ajánj nőket. Heti 1-2 Szegedi nőt ad be max. Annak is több mint, 50%-a kamuprofil. Ilyen nincs hogy minden nő látta és nem válaszolt meg max 10-ből 1 ír vissza úgy hogy szimpatikusnak tart, de ha kérdezel tőle látta nem válaszol. Férfiak írnak nők nevében. Ráadásul pénzzel is lehúznak elég rendesen.2021. jan. 13. 23:38
1/32 anonim válasza:
Az egyik legtöbbet panaszolt társkereső oldal.
Évek óta folyamatosak a visszaélés gyanus feljelentések is vele kapcsolatban.
2/32 anonim válasza:
Igen, és elveznek is. Lasd youtuberek is csinálnak... Ok is elveznek ;)
3/32 anonim válasza:
Tudom, hogy gaz, de hat ilyen az elet, tele van unatkozo fasz emberekkel
4/32 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz elfelejted az online társkeresést. Én 15 éve követem nyomon őket, szinte sz összesen regisztrálva vagyok. Nem a párkeresés nálam a lényeg, hanem a megfigyelés. Ma már alig van értelme regisztrálni, szinte az összesen ugyanazok vannak, free-be látod ugyan a nőket, de azt nem hogy mikor volt utóljára aktív. Befizeted, majd látod hogy 3-4-5-6-7-8-9 hónapja. Szuper. Ha vidéki vagy találsz 2-3 nőt, de az sem tetszik valamiért. Aztán kicsengettél 2-3000Ft-ot egy hónapra, és ennyi, nulla. Rengeteg a kamuprofil, vagy a férfiak által létrehozott női regisztráció.
5/32 anonim válasza:
Ma már ez egy foglalkozás, bármilyen nemű emberek kezelnek több webáruházat, bármilyen fizetős("lehúzós") oldalt. Felejtsd el, 10 profilból, jó ha egy valós és aktív. Arra az egyre pedig van 100 aktív, valós pasi!
6/32 anonim válasza:
Mindegyik társkereső tulajdonképpen egy átverés. Arról szól ez is, hogy az emberről pénzt húzzanak le.
7/32 anonim válasza:
Én nőként regisztráltam, nem ajánlott senkit, nem írt senki... A másik társkeresőre meg beléptem, 5 percen belül 7 új üzenet... Én ott ismertem meg a páromat, love.hu.
8/32 anonim válasza:
A Tinder vagy újabban a Facebook Társkereső ugyanezt tudja mint ez, csak oda még igazi emberek járnak és tömegével.
Nincs ilyen, hogy szextárskereső vagy párkapcsolatkereső. A Tinder is tele van kapcsolatot kereső nőkkel, minimum a felük az, pedig én még a fiatal korosztályt nézem csak.
9/32 anonim válasza:
Nem mindegy hogy férfiként vagy nőként regisztrálod magad. Marhára nem mindegy, ezen ne is vitatkozzunk!
10/32 anonim válasza:
Én ott ismertem meg a ferjemet. :) Bár ennek már 4 éve. Elég sok kellemes pasival vacsiztam/moziztam stb. onnan. (Nem tudom most mi a helyzet) Amugy vigyazz, mert a kártyádról le fogja huzni az osszeget, ha akarod ha nem. En emiatt bankot valtottam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!