Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek! Egy esetleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Egy esetleges kérdés, amiről azt érzitek, hogy provokáció, de válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés

Akit ez a szöveg véletlen sértene, akkor kérem ne olvassa el!

A trollok is kíméljenek!

Nem értem mostanában a hölgyeket és magukat az embereket. Lehet bennem van a hiba, de 29 évesen belefásultam a hétköznapokba és abba, hogy találkozok-e olyan emberekkel, akikben megtalálom a szimpátiát. Hiába mondják, hogy van még időm még fiatal vagyok... de nekem is ketyeg az óra. Akkor szeretnék tisztázni egy vagy két meglátást. Sokan panaszkodnak arra, hogy nekik nincs normális pasijuk, akivel összetudnának jönni, de felteszem a következő kérdést: Az ő olvasatukban ki is számít annak? Olyan, aki nem az interneten terjedő ostobaságokat mondogatja vissza, mint a sok félretájékoztatott ember, hanem könyveket olvas, sportol a munka mellett és mindenkire szán időt, aki fontos neki? Legyen saját autója a férfinak meg lakása, mellette több millió forintja egy bankszámlán? Ha valaki meg jelentkezik egyből elutasítják. Azért írtam le a kérdést, mert ezeket is csinálom a munka mellett és ha kell két állásban is dolgozok, de nem születtem módos családba! (Nem önfényezés miatt gépeltem le) Elvégeztem az egyetemet egy piacképes szakkal. Van autóm, a lakás/ház még csak most lesz. Miért van az, hogy le kell mondani az utolsó pillanatokban a randikat, ha beígérik nekem a találkozást? Ha egy üzenetet meg írok, magasról tesznek rám? Legalább miért nem mondják meg nekem a következőt: "Te szerencsétlen ne is próbálkozz, mert nem vagy az esetem!"? (Mielőtt, ha elkezdenék a szöveget, hogy ez már hímsovinizmus, akkor nem csak az a nőkben van a baj, hanem a meglátásom szerint férfiak is hozzájárultak ehhez a helyzethez, de az már másik téma lenne!) Külsőre megmondom őszintén, hogy ki kelti fel a figyelmet vagy a vonzó, de inkább emberileg szerettem megközelíteni a hölgyeket, ugyanis őszintén szeretek beszélni, de mégsem hízelgek senkinek. Ha tényleg olyan emberekre vevők a hölgyek, akiknek mondjuk fel van építve a személyisége a kamu Éjjel-Nappal Budapestből vagy a Való Világ műsorból, akkor semmi értelme nincs az emberek közé mennem többé. Tinderről is törlöm magam meg az egyéb társkereső oldalakról is!

A többit nem részletezem már, hogy mit csinálok a jövőben!

2020. szept. 3. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Azt mondom neked, de nem is mondom, inkább egy "dare": amikor írásban történik ilyen beszélgetés, fotózd be, és teljes egészében, nem szerkesztve, csak a nevet letakarva tedd ide. Régen ugyanezt csináltam, amikor ocsmány üzenetet kaptam, lefotóztam, töröltem, és ha nem hitt nekem valaki, volt egy mappám tele ilyenekkel.

Ha ennyire nem megy, csináld ezt meg, megnézzük, hogy megy félre.

Meg hát igen, el kéne fogadni, hogy a nem-válasz is válasz. Állásra jelentkezésnél is elfogadjuk, pedig az valamennyire hivatalos.

2020. szept. 3. 20:44
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Próbálkozni kell tovább, de a neten magadnak nehezíted meg a helyzeted. Számolni kell ezekkel a lemondásokkal, ráadásul már a szerencsésebb kategóriában vagy, ahol legalább megbeszéltek valami találkozót.

Egy tanács: a bunkó proli és a 20. században ragadt ficsúr mellett vannak még lehetőségek, érdemes kicsit átrakni magad ebbe a korszakba. 29 évesen hölgyezni a nőket, mint egy 80 éves papa, már nem fog robbantani ilyen szexuális környezetben.

A tiszteletet anélkül is ki lehet fejezni, hogy nem tűnik úgy hogy 100 évet eltévedtél volna.

2020. szept. 3. 20:47
 3/20 A kérdező kommentje:
Személyesen is találkoztam előtte hölgyekkel mielőtt egymással elkezdtünk volna digitális eszközökön keresztül is kommunikálni. Tinderen is próbálkoztam, de hosszabb lett volna a kérdés, ha ezt is leírom. Most már azt mondom, teljesen mindegy a munka mellett az edzésre természetes úton ha tehetem megerősítem magam fizikailag és az önképzésre fordítom az időmet.
2020. szept. 3. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:

Igen, ez nehéz, mert ha úgy írsz a másiknak, hogy tudod, hogy mások is elolvassák, lehet, hogy jobban viselkedsz, nem vagy olyan perverz vagy ilyesmi.

Az önképzésnek csak akkor van értelme, ha látod a hibáidat, nem az vagy te is, aki túl kedves, túl jó, túl nagyszerű ember.

2020. szept. 3. 20:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Soha nem tartottam önmagam szentnek mert senki sem az! De mindig igyekeztem mindenkire szakítani időt és segítséget nyújtani. Rengeteg változáson mentem keresztül öltözködésben a kifejezés módomon is rengeteget finomítottam.
2020. szept. 3. 21:00
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
Öltözködés a legkönnyebb. A kifejezésmódon finomítás... ez mit jelent? Változtál valamennyit, vagy csak találtál egy viselkedést, amit előadsz? Egyedül, otthon is változtál?
2020. szept. 3. 21:03
 7/20 A kérdező kommentje:
Mindenhol, környezettől függ, mert az utca nyelvét is beszélem a baráti környezetemben ha kell, Ez a hölgyek szó egy finom megjelölés volt a csajokra nézve. A tiszteletet csak akkor várhatom el másoktól, ha megadom nekik is.
2020. szept. 3. 21:06
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem eléggé mesterkélt az írásbeli stílusod, kérdező.
2020. szept. 3. 21:11
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Csatlakozom a 8-as válaszolóhoz. Nekem is túl mesterkélt ez a stílus, és semmi köze a tisztelethez. Ahhoz nem kell ez az erőltetetten udvariaskodó megfogalmazás, ez 60 éves kor alatt kB senkinek nem jön be szerintem.
2020. szept. 3. 21:23
 10/20 anonim ***** válasza:
21%

Lehet én vagyok az egyetlen, de nekem semmi bajom a stílusával.

Néha jól esik egy-egy férfitől kedves szavakat hallani, még ha csak illemből is teszi.

2020. szept. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!