Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van incel ismerősötök?
Van nekem is nő és férfi is. De szerintem az incelek között is van átfedés, nem fekete-fehér a dolog.
Tehát nem mind habzó szájú démon.
Olyan radikális nem vagyok, mint ahogy leírtad, de engem is valszeg ebbe a csoportba sorolnak. Élőben nyilván nem fogok ilyenről beszélni, főleg nőnek nem, max haveroknak mondok ezt azt, de ott a hímsoviniszta megnyilvánulások alap (annak is akik halomra dugják a nőket, sőt ők durvábbak, csak nem jönnek fel ide siránkozni, mert miért is?), kb. mindenkinél, mint a nőknél fordítva (van olyan nő akinek sose fordult meg a fejében általánosítani a férfiakról?) szóval nem ismersz fel bennünket.
Én nem haragszom a nőkre, csak a képmutatásukat nem birom, ugyanolyan ösztönlények, mint a férfiak, hanem jobban, miközben előadják a kis ártatlan, szerényt. Közben a férfiak így, úgy amúgy. Hát persze, nekünk csak a szex kell, meg a külső, meg a farkunkkal gondolkozunk, meg megbízhatatlanok vagyunk, így úgy amúgy, egyszerű ösztönlények ők is pedig jórészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!