Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van incel ismerősötök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van incel ismerősötök?

Figyelt kérdés
Olyan normális embereket kérdeznék, aki ismer olyan férfiakat, akiknek soha nincs nőjük? Tényleg vannak ilyen elvetemült, ostoba emberek, mint az itteni kérdezők, vagy ezek mint trollok? Gondolok itt arra a fickóra, akinek a gonosz külföldi pasik miatt nem jut nő, vagy akik szerint minden nőt a csúcspasik birtokolnak. Nyilván átlagos, nem milliárdos férfiak mind egyedül pusztulnak el szerintük. Szóval ti a valós környezetetetekben találkoztatok ilyenekkel vagy ezek a kérdések unatkozó emberek fantáziái, amit saját szórakoztatásukra írnak, ki, hogy a normális embereket provokálják?

2020. márc. 11. 22:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
78%
Van, de ő nő.
2020. márc. 11. 22:03
 2/31 anonim ***** válasza:
82%

Van nekem is nő és férfi is. De szerintem az incelek között is van átfedés, nem fekete-fehér a dolog.

Tehát nem mind habzó szájú démon.

2020. márc. 11. 22:10
 3/31 Lazy Lover ***** válasza:
66%
Van sok férfi társam akinek nem jut nő de ők nem utalják őket
2020. márc. 11. 22:11
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Ismerek ilyen fiút, de sosem hallottam tőle olyan nőgyűlölő megnyilvánulást, amilyeneket itt látni lehet. Bár kitudja, lehet élőben az itteniek is normálisak.
2020. márc. 11. 22:13
 5/31 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát konkrétan ilyen ostobákat eddig egyikőtök se ismer. Akkor annak mi lehet az oka, hogy itt vannak szerintetek? Én arra gondoltam, hogy vagy kamu kérdések,csak szórakozásból írják, a valóságban akár párkapcsolatban is élhetnek. Vagy akik írják ők tényleg így gondolják, csak nekik meg nincsenek ismerőseik, mert csak a gép előtt ülnek, és ott okítják egymást erről a sok "okosságról."
2020. márc. 11. 22:19
 6/31 Lazy Lover ***** válasza:
65%
Ez 1 anonim fórum nyilván élőben nem fogom szidni a nőket inkább itt adom ki a haragom
2020. márc. 11. 22:20
 7/31 A kérdező kommentje:
6-os! De tényleg úgy gondolod, hogy te nem vagy benne semmilyen szinten, hogy nincs nőd, csak a nők tehetnek róla, meg az "alfák"? Soha nem találkoztál még olyan pasival, aki szerinted nem "alfa" és mégis van párja? Ha láttál már olyat, akkor az hogy fér bele az elméletetekbe?
2020. márc. 11. 22:27
 8/31 anonim ***** válasza:
76%
Van, igen. De messze nem olyan elborult, mint az itteniek. Ha nem tudnám, hogy azért nem jött össze neki semmi, mert mindig bepánikol és kihátrál belőle, akkor nem érteném, miért nem volt még senkije huszonévesen.
2020. márc. 11. 22:31
 9/31 Lazy Lover ***** válasza:
82%
Nem nagyon ismerek átlag pasit akinek szép csinos nője van inkább anyukákat látok de a gyerek a keresztnevén szólítja a férfit....
2020. márc. 11. 22:32
 10/31 anonim ***** válasza:
61%

Olyan radikális nem vagyok, mint ahogy leírtad, de engem is valszeg ebbe a csoportba sorolnak. Élőben nyilván nem fogok ilyenről beszélni, főleg nőnek nem, max haveroknak mondok ezt azt, de ott a hímsoviniszta megnyilvánulások alap (annak is akik halomra dugják a nőket, sőt ők durvábbak, csak nem jönnek fel ide siránkozni, mert miért is?), kb. mindenkinél, mint a nőknél fordítva (van olyan nő akinek sose fordult meg a fejében általánosítani a férfiakról?) szóval nem ismersz fel bennünket.

Én nem haragszom a nőkre, csak a képmutatásukat nem birom, ugyanolyan ösztönlények, mint a férfiak, hanem jobban, miközben előadják a kis ártatlan, szerényt. Közben a férfiak így, úgy amúgy. Hát persze, nekünk csak a szex kell, meg a külső, meg a farkunkkal gondolkozunk, meg megbízhatatlanok vagyunk, így úgy amúgy, egyszerű ösztönlények ők is pedig jórészt.

2020. márc. 11. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!