Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ennek az Internetes tébolynak a vége, hogy 0-24 nyalják a nők fenekét a pasik? Még jobban el fognak szállni maguktól? Még több incel lesz?
Mondd nekik, hogy ne nyalják. Hálás lennék, ha nem zaklatna mindenhol egy kanos veréb...
Amúgy az ilyenek bókjai és nyalogatása nem húzza feljebb az ember egóját, csak napi szinten felbosszantja annyira, hogy megtanuljon bunkó vagy flegma lenni. Ha te is napi szinten kapnál szánalmasnál szánalmasabb, sablonos, cringe üzeneteket, amikről üvölt, hogy szarik ám rád a másik, csak kell neki akárki akiben eldurranhat, vagy aki összelapátolja, mert magában egy rakat kula, akkor te sem lennél valami kedves. Ez nem egóról szól, hanem nyomorékokról
És természetesen ez szerinted a nők hibája, nem?:D
Talán a pasiknak nem kellene mindenre rárepülni, ami él és lyuk van a lába közt.
Írok egy választ a szexualitás témakörben és kapásból 10 privát üzenet. A kedvencem az volt, mikor orális szexszel kapcsolatban volt kérdés, leírtam, hogy nekem nincs gondom a lenyeléssel, mire kaptam egy privátot, hogy "SZIMPATIKUS VAGYOK és szívesen ismerkedne".
Vágod? Szimpatikus lettem neki azért, mert lenyelem:D
Nevetséges.
"Vágod? Szimpatikus lettem neki azért, mert lenyelem:D"
Az mondjuk tényleg furcsa. Most őszintén mi lehet abban szimpatikus valakinek, hogy szívesen lenyelted már x embernek. Bár aki reklámozza, az számíthat ilyenekre. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!