Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz ennek az Internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ennek az Internetes tébolynak a vége, hogy 0-24 nyalják a nők fenekét a pasik? Még jobban el fognak szállni maguktól? Még több incel lesz?

Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem nyaljak a fenekuket. Főleg nem olyanok, akiktol akarnak is valamit. Miért szállna el valaki attól, hogy olyan akarja megdugni, aki másik 100 nonel is próbálkozik? Inkább kell kiabrandito.
2019. dec. 9. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Mondd nekik, hogy ne nyalják. Hálás lennék, ha nem zaklatna mindenhol egy kanos veréb...

Amúgy az ilyenek bókjai és nyalogatása nem húzza feljebb az ember egóját, csak napi szinten felbosszantja annyira, hogy megtanuljon bunkó vagy flegma lenni. Ha te is napi szinten kapnál szánalmasnál szánalmasabb, sablonos, cringe üzeneteket, amikről üvölt, hogy szarik ám rád a másik, csak kell neki akárki akiben eldurranhat, vagy aki összelapátolja, mert magában egy rakat kula, akkor te sem lennél valami kedves. Ez nem egóról szól, hanem nyomorékokról

2019. dec. 9. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hmm. Azt hiszem lemaradtam valamiről. Hol látsz ilyet öcsi?
2019. dec. 9. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
#14.39 Igen, lemaradtál. Társkereső oldalon jártál már? Chatoldalakon jártál már? Akárhol jártál már? :-)
2019. dec. 9. 14:45
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Te tényleg csak egy srác vagy a szomszédból. De a nyomorék fajta.
2019. dec. 9. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

És természetesen ez szerinted a nők hibája, nem?:D

Talán a pasiknak nem kellene mindenre rárepülni, ami él és lyuk van a lába közt.

Írok egy választ a szexualitás témakörben és kapásból 10 privát üzenet. A kedvencem az volt, mikor orális szexszel kapcsolatban volt kérdés, leírtam, hogy nekem nincs gondom a lenyeléssel, mire kaptam egy privátot, hogy "SZIMPATIKUS VAGYOK és szívesen ismerkedne".

Vágod? Szimpatikus lettem neki azért, mert lenyelem:D

Nevetséges.

2019. dec. 9. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

"Vágod? Szimpatikus lettem neki azért, mert lenyelem:D"

Az mondjuk tényleg furcsa. Most őszintén mi lehet abban szimpatikus valakinek, hogy szívesen lenyelted már x embernek. Bár aki reklámozza, az számíthat ilyenekre. 😅

2019. dec. 9. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Már megint ez az incelezés? Neked valami agybajod van öreg!
2019. dec. 9. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Es kepzeld el h ezek a nok, akiknek a feneket nyaljak, cserebe meg nokedlis marhaporkoltet sem kepesek fozni. Hova tart ez a mai vilag. Phijjj.
2019. dec. 9. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, eddig hol éltél. A jó külső mindig is előnynek számított, és igen, még egy átlagos nőnek is nyáladzanak vagy tízen, mert kanosak. Ennek pedig azért már egy relatíve jó csaj nem feltétlenül örül, mivel a nagy számok törvénye alapján mérhetetlenül sok gyökér betalálja. Mint ahogy egy ügyeletes szívtipró sem örül, ha minden lúzer csaj kacérkodna vele.
2019. dec. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!