Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van incel ismerősötök?
29: Nem azzal van a gond, ha vki nem borotválkozik, ha az arcszórzet jól áll neki és karban tartja így is. Öcsém nagyon nem ez az eset, le is írtam, hogy hülyén szőrösödik. Konkrétan foltosan, random vannak az arcán ilyenkor iszonyat hosszú szőrszálak, nincs egybefüggő szakálla... tudni kell, hogy ő "megengedheti-e" magának, hogy ne borotválkozzon legalább 3-4 naponta... vagy ha úgy dönt, ez neki nem fontos, akkor ne bőgjön, hogy milyen felszínesek a csini nők, hogy nem ugranak rá.
A b...a a rezet-et úgy értem, hogy semmi értelmeset nem csinál szabadidejében, csak otthon lóg. Azokon a napokon, amikor nem dolgozik, tényleg 12-14 órákat alszik. Nem jár el otthonról (évi 1x elmegy utazni, és annyi), könyv kb. egyetem óta nem volt a kezében, akkor is csak tankönyv, nincs igazán hobbija, még egy filmet sem néz meg. Főzőcskézni sem főz, max. ilyen alapkajákat magának, hogy ne haljon éhen. Nem sportol (még gimiben járt konditerembe, azóta azt is hanyagolja). Az egyetlen dolog, amivel el van foglalva, hogy mániákusan számlálja a kalóriabevitelét és a fehérjebevitelét... semmiről nem lehet vele beszélni, híreket nem olvas (családi ebédnél pl. elkezdünk beszélni vmi több napja közszájon forgó hírről, eseményről, és néz bambán, hogy miről is van szó, közszereplőkről nem tudja, kicsoda-micsoda) - ilyenkor azért felmerül az emberben, hogy akkor mégis mit csinál a szabadidejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!