Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körüli férfiak, mire gondolnátok, ha egy 10-12 évvel fiatalabb lány ismerősötök elhívna valahova beszélgetni?
Akivel korábban gyakran beszéltetek, de már nics meg az a közöshelyszín ahol addig találkoztatok, és felhívna, hogy nincs-e kedvetek összefutni beszélgetni?
Mit gondoltok?
Tekintve, hogy a felnőtt párkapcsolatokban van a kérdésed, így sztreotípiákba burkolózva azt mondom, hogy:
jobban meg akarna ismerni, erre gondolnék.
Ha a lányban eddig láttam jeleket, akkor ara gondolnék, hogy akar tőlem valamit. Ha számomra sem lenne közömbös, akkor elmennék vele. Barátkozni nem akarok nőkkel, mert azzal csak a baj van.
Vagy kapcsolat, vagy szexkapcsolat, vagy semmi. Annak nincs értelme, hogy kerülgetjük a forró kását, az egyikünk többet akar de sose fog történni semmi..
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Direkt általánosítva írtam ki a kérdést, én a lány lennék a sztoriból :)
Másik kategóriában kaptam olyan válaszokat, hogy lehet félreérti majd a dolgot, ezért kérdeztem itt.
De érdekelnének még válaszok, ki mit gondolna ha kapna egy ilyen meghívást?
Arra gondolnék első körben, hogy kíváncsi...
De ha nem lennék szimpatikus neki akkor 100% , hogy nem keresne.
Vagy megtudta, hogy megnyertem az 5-öst és meg akar ölni.
Ez nálam pont azt jelenti , hogy 23-25 éves lenne amivel nincs is nagy probléma. De ha 25 az még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!