Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli egyetemista lányok mennyire néznétek jó szemmel ha az egyetemen egy fiú odajönne hozzátok, meg merne szólítani és esetleg még elkezdenétek beszélgetni is? 20/L
Szerintem,nyugodtan odamehetsz.Csak legyen egy témád,és soha ne fogyj ki a kérdésekből,de az sem jó,hogy ha csak kérdezgetsz.
Bár fiatalabb vagyok ':D,és mondhatni még csak egy kis taknyos 13 éves...DE remélem valamennyit tudtam segíteni. :)
Teljesen oké, de a beszélgetéls ne álljon meg ott hogy megkérdezed hogy
"Te is a sejtbiológia I. előadásra vársz?
-Igen
-Szuper, én is"
És ennyi, hanem folytasd.
Fontos hogy lányokat beszéltetni kell.
A sztereotípia nem akármiért sztereotípia, ugyanis az esetek többségében igaz. A lányok alapvetően kommunikatívabbak, fel se tűnik sokszor számukra hogy döntően ők beszélnek egy beszélgetésben, ha meg igen élvezik a figyelmet.
(nyilván vannak nagyon introvertált lányok akiket sokkol ha ők állnak középpontban, és feszültség, szorongás keltő számukra, de ez nem egészséges, hozzáteszem egyik nemnél sem).
Szóval témát vigyél magaddal. Tulajdonképpen innentől nincs recept, amilyen élethelyzetben vagy, és amilyen lánnyal próbálsz ismerkedni, olyan témával kell közelíteni.
Ne bemutatkozással kezdj, mert az kicsit túlságosan formális, kötött keretet ad rögtön, én legalábbis mindig ismeretlenül folyok bele jó óraközi beszélgetésekbe, és elköszönésnél jut eszembe hogy "ja, amúgy ... vagyok"
Meg ott van az is hogy a név megadásához kell egy szimpátia (kölcsönösen), ami a beszélgetés közben fog kialakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!