Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok egy 21 éves egyetemista srác bejönne?
Figyelt kérdés
El tudnátok vele képzelni magatokat?
Nem zavarna a korkülömbség?
2018. jún. 1. 14:55
1/12 anonim válasza:
21 evesek imadjak a naiv kis 16-osokat 😁
2/12 anonim válasza:
Nem az a 5 év a baj hanem hogy simán lehet hogy csak kihasznál. De pl lehet hogy amikor te még buliznál ő neki már nem lenne kedve hozzá stb. Ne annyira érdekeljen idegenek véleménye. Ne éld bele magad annyira mert még ha együtt lennétek se mert simán lehet hogy csak úgy otthagy.
4/12 A kérdező kommentje:
#2: nem vagyok lány, és amiket problémákat említettél nem állnak fenn részemről.
2018. jún. 1. 18:37
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy bejönne és egy gondolat varázsáig jó ötletnek tűnne, de nem hiszem, hogy működne egy párkapcsolat 16 éves lány és 21 éves egyetemista között. 16/L
6/12 anonim válasza:
Igen,bár nem hinném,hogy hosszú távon működne 16/L
7/12 anonim válasza:
Engem pl jól átb*szott egy 21éves srác :)
16
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhet még.
Nem tudom ki volt az az elmés, aki mindenkit lepontozott...
2018. jún. 3. 21:32
9/12 anonim válasza:
De te 21 évesen miért 16 évesekkel akarsz járni?
10/12 anonim válasza:
Mert egy erzelmi hulladek vagy csak szimplan hulye a nokhoz, es mivel a sajat korosztalyabol nem jonne ossze vele senki, ezert a naiv kislanyokra hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!