Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiakat általában mennyire zavar, ha egy lány iskolázatlan? Bármiről lehet vele beszélgetni, csak nincs iskolája.
Kapa ne lógjon a szájából, és tudjon írni, olvasni. Nem hátrány ha nem alkalmi hómunkából él, legalább a 12 osztálya akkor legyen meg.
8 általánossal inkább meg se szólaljon, csak tegye szét ha erre utasítom.
Kielégít a válasz?
Én egyetemi tanár vagyok, megjártam rangos külföldi egyetemeket is.
a barátnőm nem ment egyetemre, bár másban amihez nem kell egyetem nagyon tehetséges, azt a vonalat nyomja.
nem zavar:)
#2-es! Egy kicsit bunkó vagy. Utasítod?
Ki vagy te?
A páromnál nem ez döntött, én meg teljesen rá voltam parázva, hogy mit akár tőlem egy diplomás mérnök. Anyukám is féltett, hogy csak kihasznál és majd az első diplomás lánynál dob, az ő anyukája is féltette a fiát, hogy nem leszek elég értelmes a fiához.
Érettségim van és két OKJ-s papírom ami a szakmámba vág, amit nagyon szeretek, és amiben már évek óta jól érzem magam.
A párom pedig már 4 éve szeret, szereti a kreativitásomat, az elhivatottságomat.
Nála sosem volt szempont, hogy diplomás vagy nem diplomás a partnere. Mellette én is kezdem kinőni a kisebbségi komplexusomat és az önbizalomhiányomat.
Nálam egyáltalán nem szempont a párom végzettsége, sem a munkahelye vagy a keresete.
35f mérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!