Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány kétbalkezes? Kiábrándító?
Figyelt kérdés
Ilyenekre kell gondolni, hogy evés közben kiesik az evőeszköz a kezéből, vagy pakolás közben elejt egy bögrét stb...2019. máj. 20. 14:03
3/7 anonim válasza:
Mindkét első válaszolót tudom cáfolni, ugyanis ez addig igaz, amíg nem vágysz arra amire vágysz, de ha már megvan szeretnéd ha jobb lenne.
Azt tudom mondani hogy engem is Dodgemnek hív néha a párom, és ami ennek oka a kapkodás és figyelmetlenség. Hiába vagyok szexi ha századjára ejtek le valamit kielégülés után már nem annyira cuki... (visszacsatolva az első két válaszolónak).
Egy szó mint száz. Ha te is ilyen vagy, azt mondom, lassan, nyugodtan, megfontoltan. ;) Ne kapkodj.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez milyen téren jelentkezik. Ha kimerül annyiban, hogy néha elejt dolgokat vagy néha átesik a saját lábán hát legyen. De ha az élet minden területén ilyen kis balfsz az már taszító szerintem.
6/7 anonim válasza:
Nem, mert tudom, hogy igyekszik jól csinálni a dolgokat, csak így alakul...
7/7 anonim válasza:
Párszor vicces, de ez, hogy ettől esnek bele valakibe és jól áll neki, csak a romantikus filmekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!