Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van incel ismerősötök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van incel ismerősötök?

Figyelt kérdés
Olyan normális embereket kérdeznék, aki ismer olyan férfiakat, akiknek soha nincs nőjük? Tényleg vannak ilyen elvetemült, ostoba emberek, mint az itteni kérdezők, vagy ezek mint trollok? Gondolok itt arra a fickóra, akinek a gonosz külföldi pasik miatt nem jut nő, vagy akik szerint minden nőt a csúcspasik birtokolnak. Nyilván átlagos, nem milliárdos férfiak mind egyedül pusztulnak el szerintük. Szóval ti a valós környezetetetekben találkoztatok ilyenekkel vagy ezek a kérdések unatkozó emberek fantáziái, amit saját szórakoztatásukra írnak, ki, hogy a normális embereket provokálják?

2020. márc. 11. 22:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
Én nem ismerek személyesen ilyen férfit, és nem, nem csak gazdag adoniszokkal haverkodok.
2020. márc. 12. 11:23
 22/31 anonim ***** válasza:
24%

Azért érdekes dolog ez. Itt lazán "leinceleznek", élőben viszont max 1-2 rosszakaróm gondolja ezt.

Ennyit a netről...

2020. márc. 12. 12:37
 23/31 A kérdező kommentje:

22-es! Ki "incelezett" le téged? Én senkiről nem mondom, hogy incel csak azért, mert nincs párja, de akik itt nyomják az alfás, bétás szövegeket, meg hogy azért nincs nőjük, mert az állítólagos külföldiek elszedik, meg senkinek nem lehet nője, aki nem egy adonisz milliárdos, azokra nem tudok mást mondani, mert nincs rá más szó.(Sokszor már a kérdésben így nevezik meg magukat ők!)

Én konkrétan nem is értem, amiket összehordanak, a valóságalapja szerintem nulla. Fogalmam sincs például, milyen egy alfa pasi, de abban biztos vagyok, hogy baromira nem olyan, mint a barátnőim párjai. Minden barátnőm legalább átlagos külsőre, de a legtöbb inkább átlag fölötti. Ehhez képest a férjeik max.átlagosak, de inkább átlag alattiak. Egyikük se pénzes, amikor összejöttek, akkor még végképp nem voltak azok. Itt máris megdőlt az a sok baromság, amiket írogatnak. Ezért nem értem, hogy hol élnek?

2020. márc. 12. 14:28
 24/31 anonim ***** válasza:
89%

A múltkor azért kaptam meg a jelzőt, mert szerintem egy megfogalmazás amit a másik írt, közönséges és ízléstelen volt.

De sok más alkalommal is olyan semmiségekre adják ezt a jelzőt ami tényleg nevetséges. Meg persze vitákban ez a kedvence sokaknak, meg persze a "leszűzezés"

2020. márc. 12. 16:27
 25/31 anonim ***** válasza:
73%

Öcsém ilyen. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, ő az egyik kommentelő itt. Élőben is néha buknak ki belőle nőgyűlölő baromságok, de azért nem olyan szintű, amit előad, mint amit itt lehet olvasni, de ez azért is van, gondolom, mert írásban mindenki bátrabb, élőben nem merik ennyire elengedik magukat.

Részegen pl. nekem is tette az agyát, hogy nekem azért van párom, mert nő vagyok, ami igazságtalanság, mert ő férfiban értékesebb, és nem fair, hogy ő csak egyszer tudott életében dugni. Az persze nem jutott eszébe, hogy valszeg nem kap magának nőt, mert amellett, hogy nem egy férfiszépség, mellé iszonyat igénytelen és rettenet bunkó is, ami azért nem egy jó kombó. Ráadásul azért erősen limitálja az ismerkedési lehetőségeket az, hogy szabadidejében otthon b... a rezet, és 14 órákat alszik. Nekem meg az egyetlen bűnöm, ami miatt értékesebbnek gondolta magát, az volt, hogy túlsúlyos vagyok, minden más téren sokkal jobb parti vagyok párkapcsolati szempontból, mint ő.

2020. márc. 12. 20:28
 26/31 anonim ***** válasza:
31%

Mármint önmagad szerint vagy "jobb parti" és nem valami objektív mérce szerint. Most nem az öcsédet kívánom védeni, vagy ilyesmi, de az "önmagunk megítélése másokhoz képest" ritkán objektív. Vagy túlzottan túlértékeljük magunkat "hö, én mindenbe jobb vagyok!!!" vagy túlságosan leértékeljük (ez vagyok én).

2020. márc. 12. 20:31
 27/31 anonim ***** válasza:
86%
Én viszonylag kritikus vagyok magammal szemben, de azért ez számomra elég egyértelmű. Én nem vagyok bunkó, kompromisszumkész vagyok kapcsolatban, adok magamra (öcsém konkrétan képes borotválatlanul járni több héten keresztül meg csatak zsíros hajjal, mert lusta hozzá, és nem szépen szőrösödik; szétvakart bőrrel mellé izompólóval, büdösen).
2020. márc. 12. 20:34
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

Mádör of gád. Ez azért tényleg durva. De akkor öcsédhez képest én is nyerő vagyok :D Mondjuk nekem a bőröm alapból szép (nem tudom miért, talán a sok alvás, és a cigi/pia kikerülése, de mindig fiatalabbnak néznek emiatt, genetika, minden rokonom ilyen, kivéve Őalkoholságát). Az én arcszőrzetem is szarul nőne, ha hagynám nőni ("csöves-szakáll"), a hajamra meg kénytelen vagyok speciális, csak receptre kapható samponnal mosni, különben korpa-zsír kombó és még viszketne is. Kár, hogy nem jártam utána korábban.

Egyedül a kövérségem amivel hátrébb vagyok bárki másnál e világon, de azzal még mindig nem volt bátorságom szembeszállni. Vagyis de, csak eredménytelenül (9 hónap edzés, korábban 3 hónap diéta - ez utóbbi még sikeres volt számokban és külsőre is, de az edzésnek szinte semmi látszatja nem volt, pedig nem lógtam el).

2020. márc. 12. 20:40
 29/31 anonim ***** válasza:
10%

Én is az vagyok, hogyha ezt az "incel" kifejezést jól értelmezem.

#20 Lehet, hogy egyszerűen aszexuális, és ez nagy szerencse. Szexuális vágy nélkül nekem is sokkal elviselhetőbb lenne az élet.

#25 Az mit jelent, hogy "b...sza a rezet"?

Elhiszem, hogy ilyen, de az hogy valaki hagyja megnőni az arcszőrét, azzal mi a baj? Csak azért teszi, mert utál borotválkozni? Ezzel sok férfi van így, én is. Én hetente szoktam. De értem, a többi dolgot már jogosan lehet számonkérni tőle, ahogy olvasom.

Egyébként én nem szeretem azt a szót emberekre használni, hogy alfa, sőt utálom. Szerintem a nők tették őket azzá azzal, hogy jellemzően az ilyeneket keresik. Aztán persze mindig megisszák a levét. Kérdezem én, hogy mi abban az alfaság, a férfiasság, hogy valaki nagy szájú, önző, és becsapja, kihasználja a nőket? Ez a mérce a mai világban, és ettől elsőrangú egy férfi, amitől alfának hívják az ilyeneket? Vajon mitől érdemelték ki ők ezt a jelzőt?

Ha pedig pénz kellene a nőknek, akkor lottózzanak, mert az "alfák" szeretnek ezzel is hivalkodni, hogy nekik mennyi pénzük van.

De én mindezek ellenére nem azt mondom, hogy miattuk maradtak ki a nők az életemből, annak ellenére, hogy az "alfák" nélkül tényleg sokkal könnyebb lenne az élet ilyen szempontból.

2020. márc. 13. 08:52
 30/31 anonim ***** válasza:
#25 Nálam az nem lenne probléma, ha egy nő túlsúlyos, hogyha nem feltűnően kövér.
2020. márc. 13. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!