Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek! Egy esetleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Egy esetleges kérdés, amiről azt érzitek, hogy provokáció, de válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés

Akit ez a szöveg véletlen sértene, akkor kérem ne olvassa el!

A trollok is kíméljenek!

Nem értem mostanában a hölgyeket és magukat az embereket. Lehet bennem van a hiba, de 29 évesen belefásultam a hétköznapokba és abba, hogy találkozok-e olyan emberekkel, akikben megtalálom a szimpátiát. Hiába mondják, hogy van még időm még fiatal vagyok... de nekem is ketyeg az óra. Akkor szeretnék tisztázni egy vagy két meglátást. Sokan panaszkodnak arra, hogy nekik nincs normális pasijuk, akivel összetudnának jönni, de felteszem a következő kérdést: Az ő olvasatukban ki is számít annak? Olyan, aki nem az interneten terjedő ostobaságokat mondogatja vissza, mint a sok félretájékoztatott ember, hanem könyveket olvas, sportol a munka mellett és mindenkire szán időt, aki fontos neki? Legyen saját autója a férfinak meg lakása, mellette több millió forintja egy bankszámlán? Ha valaki meg jelentkezik egyből elutasítják. Azért írtam le a kérdést, mert ezeket is csinálom a munka mellett és ha kell két állásban is dolgozok, de nem születtem módos családba! (Nem önfényezés miatt gépeltem le) Elvégeztem az egyetemet egy piacképes szakkal. Van autóm, a lakás/ház még csak most lesz. Miért van az, hogy le kell mondani az utolsó pillanatokban a randikat, ha beígérik nekem a találkozást? Ha egy üzenetet meg írok, magasról tesznek rám? Legalább miért nem mondják meg nekem a következőt: "Te szerencsétlen ne is próbálkozz, mert nem vagy az esetem!"? (Mielőtt, ha elkezdenék a szöveget, hogy ez már hímsovinizmus, akkor nem csak az a nőkben van a baj, hanem a meglátásom szerint férfiak is hozzájárultak ehhez a helyzethez, de az már másik téma lenne!) Külsőre megmondom őszintén, hogy ki kelti fel a figyelmet vagy a vonzó, de inkább emberileg szerettem megközelíteni a hölgyeket, ugyanis őszintén szeretek beszélni, de mégsem hízelgek senkinek. Ha tényleg olyan emberekre vevők a hölgyek, akiknek mondjuk fel van építve a személyisége a kamu Éjjel-Nappal Budapestből vagy a Való Világ műsorból, akkor semmi értelme nincs az emberek közé mennem többé. Tinderről is törlöm magam meg az egyéb társkereső oldalakról is!

A többit nem részletezem már, hogy mit csinálok a jövőben!

2020. szept. 3. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
És most mi is a kérdés? Bocsi, nem jött át a lényeg.
2020. szept. 3. 22:27
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán milyen férfi a normális vagy elfogadható a csajok szempontjából és miért nem mondják meg, hogy nem vagy az esetük és ne próbálkozzak tovább? Ez lett volna a lényeg.
2020. szept. 3. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Nálad a legnagyobb probléma szerintem az, hogy azt hiszed, amit mondanak és nem azt, amit csinálnak.

A normális pasira ír majd mindenki pár közhelyes, cuki jelzőt és ennyi. Te ezt fogod elhinni. Viszont, a legtöbb ember önismeret 0 és az elvárásait sem reálisan adja elő. Egyszerűen legyél férfiasabb és ennyi. Határozottabb, tökösebb, kicsit odaszólogatós. Pl. azt a szót felejtsd el, hogy hölgy. 29 éves vagy a 21. században. Nem 50 éves a jelenben vagy 29 a múltban.

27 vagyok, nincs saját lakásom, nincs kocsim, az egyetemmel csúszok, a keresetem is átlag alatti. És van barátnőm. És mindig volt képben valamilyen csaj. Szóval oké, hogy a nők sem tökéletesek, de ideje lenne elismerni, hogy nálad is vannak problémák. A nőkön nem tudsz változtatni, de magadon igen.

2020. szept. 3. 23:41
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Volt egy fiúbarátom, akit egy szakítás után ismertem meg, ezért nem akartam tőle semmit sem rögtön, pedig tetszett. Amikor teljesen lezártam magamban az előző kapcsolatomat, akkor elkezdtem nyitni felé. Hirtelen egy kőbunkó lett, csomószor ignorált, más csajokról beszélt, ezek miatt hagytam inkább a francba és a barátságunk is ráment. Utólag közölte, hogy azért kezdett el úgy viselkedni, mert érezte, hogy már flörtölök vele, nyitok felé, ő pedig tudja jól, hogy a nőket érzelmi bizonytalanságban kell tartani + bunkózni, hogy dominánsnak tűnjön, különben megy a kukába. Tudta, hogy én milyen férfit keresek, mivel beszélgettünk ilyesmiről régebben. Azt mondta, hogy az lenne az utolsó, amit elhisz, amit egy nő mond a saját igényeiről.

Sokra ment vele. :)

tl;dr: Ne hallgass az olyanokra, akik azzal jönnek, hogy a nők nem azt mondják, amit valójában akarnak.

Ha én azt mondom, hogy normális pasit akarok, akkor az azt jelenti, hogy normálisat akarok, ilyen egyszerű.

(számomra) Normális = empatikus, nő-férfi egyenlőségben, egyenrangú kapcsolatban gondolkodó, haladó gondolkodású, kedves, érzelmes, egyenes, véleményét meri vállalni, talpraesett.

A párom ilyen. Ezt mondtam, hogy ilyen férfira vágyom => ilyennel jöttem össze

Mindenkinek mást jelent a normális.

Ha nem olyan pasival állnak össze nők, amilyet leírtak, hogy milyen a normális pasi, az azért van, mert ők azt akarják, hogy jól kinéző férfi rendelkezzen ezekkel a tulajdonságokkal, és nem tudnak normálisan szűrni, éretlenek.

2020. szept. 4. 01:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14 nagyon jól leírta, amit én is ezerszer elmondtam már a pasiknak.

Senkinek nem jön be a bunkóskodás, pláne az érzelmi bizonytalanság, csak előfordul, hogy idő közben derül ki, hogy az az illető, csak még egy darabig tűrjük, hátha változik valami, aki pedig nem szereti és becsüli magát, az benne is marad, mert egyrészt ehhez szokott hozzà, neki ez a komfort zóna, másrészt úgy érzi, ennyit érdemel.

2020. szept. 4. 07:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedveseim!

Egy tizessel odébbról annyi tapasztalatot oszatnék meg veletek:

A játszmázás soha nem vezet semmire. A 14es példája tökéletes bizonyíték.

Mind férfiként, mind nőként magunkat kell adni.

Ha rá szeretnél írni, írj rá. Ha fel szeretnéd hívni, hívd. Ha vennél neki virágot, vegyél. Soha nem szabad valamit a késztetésünk ellen tenni, mert "így kell".

Csak így lehet megtalálni azt a személyt, aki vevő rád úgy, ahogy vagy. Van, amikor időbe telik. Sajnos ez szerencse kérdése is.

A kérdezőnek: Aki lemondja a randit, attól búcsúzz is. Ne keresd a miérteket. A netes keresgélésben én nem hiszek, de sok ellenpélda volt a környezetemben. Ha csak aranyásó, bunkó nőkbe botlasz, akkor valószínűleg rossz helyen keresgélsz. Körül kell nézni máshol.

Mindannyiótoknak boldog életet kívánok!

37N

2020. szept. 4. 08:34
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a "hölgyek" ugyanaz, mint a "csajok", csak aki természetéből adódóan "csajokat" mondana, az a "hölgyek" mögé rejti.

A lányokkal mi a baj? Öreganyám meg öregapám is mondja, hogy megy a fiúkkal/lányokkal valahova, és mindegyik 80 feletti. Nem kell görcsösnek lenni.

Amúgy én sem értettem soha ezt a "ne higgy a nőknek" felfogást, mert két opció van. Vagy kifogsz egy normális nőt, aki tudja, mit akar; vagy kifogsz egy olyat, aki nem tudja mit akar (férfiban is van ilyen), de vele az egész kapcsolat olyan is lesz.

2020. szept. 4. 10:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Az értetlenkedő 11-es vagyok.

Minden nőnek más jön be, így arra nem tudok pontos választ adni.

Sok nő nagyon közvetett módon kommunikál, amit érdemes megtanulnod, mert bármikor jól jöhet, ha tudsz olvasni a sorok között, nemcsak randi helyzetben.

Ez azt jelenti, hogy érdemes megtanulni a metakommunikációt (arcjáték, mozdulatok, hanglejtés stb.), hogy mi mit jelent. Nem minden ember fogja kristálytisztán megfogalmazni,,hogy mit is akar, nem feltétlenül rossz szándékból.

2020. szept. 4. 16:16
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

A ### alatt van a lényegretörő válaszom (ha esetleg nem akarod végigolvasni).

Látszik, hogy próbáltál tiszteletteljes és intellektuális lenni a kérdésedben - ez dícséretes,de néhol kontraproduktív. Ne vedd magadra mert az én válaszom például tele lesz helyesírási hibákkal, dehát senki sem tökéletes.

"Akit ez a szöveg véletlen sértene, akkor kérem ne olvassa el!" Nagy szerencse, hogy mentalista minden nő, mert el se kell olvasnom ahhoz a szöveget, hogy megítéljem mennyire megosztó vagy provokatív a tartalma.

Nyugi, értékelem a szándékot, csak kicsit elcsúszott a közölnivalód lényege ebben a választékos megfogalmazásban.

"találkozok-e olyan emberekkel, akikben megtalálom a szimpátiát" - Tanulatlan vagyok, talán ezért nem vilagos, hogy itt most potenciális barátnő(k)re vagy baráti körre gondolsz (kontextus alapján az előbbit tippelném).

"Sokan panaszkodnak arra, hogy nekik nincs normális pasijuk, akivel összetudnának jönni" Na ez egy többrétű jelenség, 1-es válaszoló javaslata alapján (miszerint dokumentáld a beszélgetést) tudnánk pontos magyarázatot adni. Van aki felszínes, van aki a tökéletes (nemlétező) urat várja, másoknál meg csak proli barmok próbálkoznak be, vagy ráfáztak jópár régi kapcsolatban emiatt meg általánosítanak. Látom azt hallottad, hogy egy pár nőnek magasan van a léc: úgy is írsz, mintha tényként akarnád az olvasó szájába rágni a vélemenyedet. Tudom, hogy erre gondoltál amikor a sértő tartalomra céloztál, de ez inkább kínos rád nézve mint amennyire sértő bárkinek - csak úgy árad belőle a fusztráció meg az elkeseredés...

###

Na de hagyjuk ezt a "hű de fennkölt vagyok stílust" - azt akartam volna érzékeltetni, hogy ez a fajta írás bármilyen hivatalos helyen tökéletes, de ha egy hétköznapi jelenségről van szó akkor senki nem néz bunkónak vagy hülyének mert nem a disszertációddal vetekedő komolysággal fogalmazol. Sajnos leginkább csak beképzeltnek vagy megközelíthetetlennek tűnsz emiatt, és ezt sajnos a saját káromon tanultam meg.

Nem vagyok eszes, már írtam is mi miatt nem válaszolhatnak ha chatelés közben minden rendben ment, de 1000 oka lehet még.

A normális férfi meg nekem ápolt (a fogai megvannak, vagy dolgozik rajta hogy meglegyenek, fürdik, stb.); nem szociopata/pszichopata/skizofrén; ha mérges akkor nem üt szét mindent és nem ordít feleslegesen; nem bánt másokat szándékosan; van egy érdeklődési köre, de nincs függősége; az értékrendje szilárd és ahhoz tartja is magát, mások számára (ha mást nem is) akkor ezt őszintén kinyilatkoztatja; van munkája. Feltételezem, hogy te a normális férfi alatt azokat érted akikről beszélnek a csajok amikor emlegetik a "normális" pasikat - tudom hogy ez szőrszálhasogatás, 1000 bocs - de nem mindegy hogy normális valaki vagy normális és akarok is tőle valamit. Sajnos megintcsak nem lehet nyilatkozni mert nem ismerem őket, ismét csak magamból tudok kiindulni: a szexuálisan vonzó partner számomra kedves; empatikus; segítőkész (nem csak velem, a környezetével is!); nem magasabb 180 cm-nél de nem alacsonyabb 140-nél; korombeli és használ óvszert. Előny, de nem feltétel: ha szőrös; fehér/sápadt a bőre; széles a válla; nálam nem sokkal magasabb (156 körül vagyok); nagyon bújós; ha nem kell neki az anál, meg nincsenek nagyon vad fétisei, de azért reggelente érzem ha áll a léc; ha beszélgetünk akkor elfogadja hogy teljesen hülye vagyok; hagyja hogy megmaszírozzam; ha van pókja akkor külön szobában tartja, és elfogadja hogy vagy én kapok szívrohamot ha kiszökik vagy a pók lesz egy hirtelen becsapódó szék áldozata.

Amikről te írsz az nekem rohadtul mindegy, rábízom hogy valami buta szart néz a TVben vagy az autójának vall szerelmet amikor épp nem velem van elfoglalva, csak ne bömböltesse a Jimmyt meg a csepereg az esőt amikor velem van mert válok. Ne lóbálja előttem a kolbászt ha tudja, hogy tanulnom kell (mondjuk nem zavar, csak akkor nem fogok tanulni). Mondjuk tudom hogy sok elvárásom van az adottságaimhoz képest, és túl jó szemem van a férfiakhoz, úgyhogy mindig beleesek abba akinél esélyem sincs, de akkor is ez van.

2020. szept. 5. 02:05
 20/20 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a többségében értelmes válaszokat! De teljesen mindegy ki és mit gondol már. Feladom! Amit tehetek még a munkámra koncentrálok, meg a családomra, akik még élnek belőle. Segítek, amennyit tudok azután már nem megyek a részletekbe. Mindenkinek minden jót!
2020. szept. 6. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!