Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefeküdt velem és otthagyott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdt velem és otthagyott, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem belé, nagyon jó volt a dumája. Párszor randiztunk és pár napja lefeküdtem vele, azóta nem keres, nem válaszol. Pár barátom is megmondta,hogy mekkorát csalódtak bennem. Nagyon megbántam és nem tudom,hogy tudnék tovább lépni ezen.

18/L

2020. júl. 7. 19:31
1 2 3
 1/26 The Dead and Dreaming ***** válasza:
96%
Pedig nem igazán tudsz mást tenni, mint továbblépni és levonni ebből a konklúziót.
2020. júl. 7. 19:33
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Semmit. Fogd fel úgy hogy tanultál belőle és legkozelebb nem leszel ennyire naiv.
2020. júl. 7. 19:34
 3/26 anonim ***** válasza:
67%

Most megtanulod a saját bőrödön, hogy jobban becsüld önmagad annál, mint hogy egy jöttmentnek oda add magad. A jött-mentek meg azoknak valóak, akik maguk is azok.

Egy életre tanuld meg ezt a leckét, és akkor nem lesz többet problémád.

4/26 anonim ***** válasza:
9%

Csináld ugyan ez egy pasival, aztán kész!

Elvégre modern nő vagy, amit egy pasi csinál az te is csinalhatod!

Kérdés hogy a srác akit nem hívsz majd fel kiírja-e ide hogy mit tettek vele🤣🤣

5/26 anonim ***** válasza:
88%

Nincs mit megbánni. Szexeltél egy jó pasival, volt egy jó élményed, nyertél tapasztalatot és kész. Ennyi.

F

2020. júl. 7. 19:37
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Visszacsinálni nem tudod. A legtöbb amit teszel hogy nem fekszel le a jövőben valakivel pár nap után.
2020. júl. 7. 19:40
 7/26 anonim ***** válasza:
37%

Lépj túl rajta.

Azt nem értem hogy nem lehet azt látni valakin hogy csak szexre kellek neki?!

2020. júl. 7. 19:45
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

A barátaidat nemigen értem. Benned csalódtak? Ugyan miért? Mert lefeküdtél valakivel, akibe belezúgtál? 18 éves vagy, felnőtt nő, azzal fekszel le, akivel akarsz. Jó volt? Akkor egészségedre. Nem volt jó? Akkor örülj, hogy többet nem kell lefeküdni vele.

Értem én, hogy nehéz ilyenkor túllépni a becsapottságon, de túl leszel rajta, és előbb-utóbb biztos jön majd valaki, aki nem ilyen genyó.

De magadat semmiképp ne okold a történtekért, te nem csináltál semmi rosszat.

2020. júl. 7. 19:46
 9/26 anonim ***** válasza:
68%

Mit beszéltetek meg? Mi lesz ebből?

Csak mert azt írtad "átverés".

Ha ennyire szíveden viselted a közöttetek alakuló kapcsolatot, akkor láthatóan nem volt jó ötlet elhamarkodottan lefeküdni vele.

De ha nem hazudott neked, vagy nem beszéltetek meg semmit

(,mert úgy látom ez nagy divat, senki nem kérdez semmit, de azt gondolja hogy majd így meg úgy lesz), akkor ebben semmi átverés nem volt.

Csak azért mert szexeltetek, és MINDKETTEN jól éreztétek magatok, semmivel nem tartoztok egymásnak.

22/N

2020. júl. 7. 19:49
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

A barataidat kukaznak a pitsaba, benned csalodnak, aki lefekudt valakivel, akit ugy gondolta, hogy szeretett, mindezt raadasul 18 evesen amikor mindenki segghulye (28 eves szuzek velemenye senkit nem erdekel, te is segghulye lettel volna, ha barki hajlando lett volna veled lefekudni), nyilvan elkovetsz 1-2 ilyen dolgot.

Az igazi baratok megvigasztalnanak es a csavot hordanak el a francba, utana pedig maximum tanacsot adnanak, hogy legkozelebb mire figyelj, ha mar ok 18 evesen ekkora pszichologiamesterek, profi emberismerok :D

2020. júl. 7. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!