Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 éves korban fordul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 éves korban fordul a kocka a férfiak és nők között? Van igazság ebben a cikkben "Ezért van annyi gyerekével otthagyott, megunt, megcsalt nő"?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem van benne igazság, rengeteg 40-es pasit ismerek, akik mindenüket otthagyták egy náluk sokkal fiatalabb nőért/nőkért. A női társkereső regisztrációimnál még 50+-os férfiak is próbálkoznak egy 20 éves nőnél, és baromira sokan.

Igaz, hogy a 30 év alatti férfiaknak meg baromi nehéz barátnőt találnia valamiért. Ha nem jóképűek akkor meg szinte lehetetlen. Annyi a fiatal szingli pasi mint égen a csillag. Fordulni fog a kocka később?

2016. okt. 27. 13:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha párkeresési problémáid vannak ne erre bazírozz, hogy majd megszerzel egy otthagyott anyukát, hanem próbáld fejleszteni magad.
2016. okt. 27. 13:57
 2/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem, úgy baromság, ahogy van.
2016. okt. 27. 14:03
 3/32 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ez egy felszínes általánosítás. Az ember kötődési képességét és párkapcsolatra való alkalmasságát nem az határozza meg, hogy hány "nőt próbált fel", és tapasztalataim szerint a mai nőknek a legkevésbé célja gyerekkel pasit fogni (nyilván van ilyen is, de elenyésző kisebbségben).

A párkapcsolatok felbomlásának ezer oka van, és az sem igaz, hogy feltétlenül a férfi borít. Többnyire inkább a nő... Abban mondjuk van némi igazság, hogy a válások többségének az oka az elhidegülés, hogy a kezdeti lelkes udvarlás teljesen megszűnik a kapcsolatokban (megjegyzem: általában mindkét fél részéről). Oda meg aztán bármi beférkőzhet... akár egy harmadik, akár egy komoly, kibékíthetetlen konfliktus, stb.

Egyébként nem, nem fordul a kocka később... legalábbis ami az elvált nők és férfiak tapasztalatait illeti. Egy elvált nő még gyerekkel is sokkal könnyebben talál társat, mint egy hasonló feltételekkel rendelkező férfi. Nem véletlenül vannak tele a társkeresők elvált középkorú férfiakkal, akik aztán boldog-boldogtalannál bepróbálkoznak... A nők nem sokáig vannak fent társkeresőn, hamar "elkelnek".

2016. okt. 27. 14:06
 4/32 anonim ***** válasza:
0%
nem értem, milyen kocka fordul meg? Két kocka is megfordul, egyiket se tudom értelmezni, max a másodikat.
2016. okt. 27. 14:08
 5/32 anonim ***** válasza:
27%

Igen.

Egy nőnek 35 fölött, 2 gyerekkel a nyakán már game over. A nők fiatalon kapósak, a férfiak pedig 30-50 között. Nem egy olyan sztorit hallottam/olvastam, hogy egy nőnek jóval idősebb pasi kellett.

2016. okt. 27. 14:31
 6/32 anonim ***** válasza:
69%

# 5: Érdekes, nekem az összes elvált nőismerősöm 1-2-3 gyerekkel egy éven belül talált társat. Hosszú távú kapcsolatokról beszélek, a legtöbből házasság is lett, közös gyerek is van már.

Na jó, egy kivétel is van, de ő még mindig az exébe szerelmes és nem akar ismerkedni.

2016. okt. 27. 14:33
 7/32 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sok szempontból nem értek egyet a cikkel.

Az első és legfontosabb: téves következtetést von le abból, hogy valaki "kiéli magát". Egyrészt ez vezethet kiégéshez is, hiszen az illető, aki folyton cserélgette a partnereit beleun a folytonos rutinba, amit ez jelent. No meg maga a szex is... Mindig más, durvább, extrémebb dolgok, amennyiben csak egy éjszakás dolgokról beszélünk. Az, amit nem élne ki az illető a párjával, vagy a későbbiekben esetleg nem tudja, mert nem vevő rá a másik.

Másrészt, az előző zárogondolathoz hozzátéve: az is lehet, hogy az illető megszokja, hogy mindig más körítés jár az akcióhoz. Ha jönnek a problémák, amikor tenni kéne a kapcsolatért, dolgozni rajta, akkor az már nem kell, hiszen "az új az mindig jobb". Az ilyen férfi szerintem nem alkalmas kapcsolatra. Max ideid óráig tűnhet úgy, amíg színészkedik. Az más, hogy vannak rettenetesen ostoba nők, akik ezt nem látják át, vagy hazudnak maguknak és gyereket szülnek egy ilyennek. Az ilyen nők hiszik azt, hogy a gyerektől majd jobb lesz a kapcsolat.

Harmadrészt, és talán ez az egész konklúziója, azok a férfiak, akik nem is vágynak erre, hiába kényszerítenék bele magukat. Mert igen, vannak ilyenek is. Számukra a szex csak egy járulékos (de azért mindenképp pozitív) dolog egy kapcsolathoz. Tehát, náluk a fontossági sorrend: kapcsolat, és ezután a szex. Ők lesznek azok, akik nem hagyják el a párjukat, ha valami probléma adódik, ha már lehorgonyoztak mellette. (Persze, az ilyen férfiak se biztos, hogy az első adandó alkalommal megkérik a párjuk kezét, vagy egész életüket az első barátnőjükkel élik le.)

Én nőként sose jöttem össze olyan pasival, aki azzal hencegett, hogy mennyi nője volt, és hogy most ki akarja élni magát. Nekik mutattam ajtót, és csaptam be nagy erővel utánuk. Félreértések elkerülése végett: azzal nincs bajom, ha valakinek volt egyéjszakás kalandja, vagy 3 nőnél többel feküdt le. Azzal van, ha valaki baromi büszke erre, célpontként tekint a nőkre, kifogásként használja ezt a kiélés kezdetű szöveget.

Lehet és talán kell is kísérletezni, mert az emberek nagy része nem elsőre találja meg élete párját. De egy valódi férfi, aki megbízható társ, az nem fogja a mellét verni, és strigulákat húzni.

2016. okt. 27. 14:34
 8/32 anonim ***** válasza:
61%

5: 33 évesen, két gyerekkel kezdtem ismerkedni, majdnem sorban álltak a pasik 25 és 45 között.

Felénk az a gyakori, hogy a 30 feletti anyák összejönnek egy pár évvel fiatalabb pasival. ;)

2016. okt. 27. 14:38
 9/32 anonim ***** válasza:
0%

Oké, pontatlanul fogalmaztam.

Tehát természetesen találnak maguknak párt, de általában nem olyat, mint amilyenről mindig is álmodtak. Olyankor már kompromisszumokat kell kötni, nem lehet úgy válogatni, mint fiatalon, gyerek nélkül. Általában ilyenkor szokott eljönni az olyan férfiak ideje, akik mindig is sikertelenek voltak a nőknél. Egyik ismerősöm szavait idézve: "a macsó megcsinálja, a lúzer felneveli".

Egy 40-es, jó egzisztenciával, lakással, autóval rendelkező pasi pedig nyilván amiatt vonzza a huszonéves nőket, mert van már élettapasztalata, és fel lehet nézni rá, mint férfira, ami a saját korabeliekről nem feltétlen mondható el.

2016. okt. 27. 14:38
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

#9:

Mi van, ha gyerek nélküli fickó áll össze egy gyermekes nővel? Ő macsó luzer? :)))

2016. okt. 27. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!