Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők (nekem 12 esetes példám van) miért nem tudnak
igazat mondani? Úgy vannak kódolva, hogy ne mondjanak
inkább semmit az igazság helyett?
Figyelt kérdés
Tehát elmegyek randira. Aztán keresem, de ő nem engem. Ugye ez rögtön lejön és érzem, hogy valami nem volt jó. Néha van 2. randi is. Utána, ha látom, hogy részéről nem fog menni a dolog, akkor megkérdem, hogy mi volt a baj, lehet-e ezen javítani? De őszintén írja le, hogy mi nem szimpatikus bennem, sosem zavarna, ha igazat mond. Mondja el, hogy csúnya vagyok, rossz a jellemem vagy akármi. De nem válaszolnak soha, hiába kérem. Mindig hivatkoznak, hogy a barátnőikkel vannak, meg jön 2 hétre le a család hozzájuk látogatni, meg egész nap dolgoznak. Na de vasárnap sem láthatom? Hihetetlenek, szinte mind...
Már akinek nem jó, de én szeretem az igazat, ha sértő, akkor is. Csak nem mondják.
2016. júl. 24. 10:40
4/17 anonim válasza:
Kérlek, ne általánosíts. Egyébként igen.
2016. júl. 24. 10:41
5/17 anonim válasza:
Ha küldesz képet, akkor azt meg tudom mondani, h külsőleg miért nem jöhetsz be.
2016. júl. 24. 10:41
6/17 anonim válasza:
Vagy inkább azt kéne nézni, hogy vajon miért csinálhatják ezt. Nyilván nem jó kedvükben nem mondják meg az igazságot sokszor. A társadalom kényszeríti rá az embert sokszor, hogy hazudjon, mert különben elítélek, kiközösítik. Én kb soha se azt mondom, amit gondolok, mivel rengeteg hátrányom származna belőle. Ezen kéne elgondolkodni. Nem a nőket hibáztatni, amiért ilyen beteg világban élünk.
Egyébként nem vagyok femináci, mielőtt itt okoskodnál, kérdező. Sőt, nő sem vagyok.
2016. júl. 24. 10:48
7/17 anonim válasza:
Csak azt akartam mondani, hogy ha nem lenne a félelem a nőkben, akkor megmondanák az igazságot is. A félelemről pedig nem ők tehetnek, hanem sokszor a férfiak.
2016. júl. 24. 10:49
8/17 A kérdező kommentje:
De tőlem aztán nem kellene félnie, nem is tudom, hogy hol lakik, nem tudok szinte róla semmit a nevén, meg a randin elhangzottakon kívül.
2016. júl. 24. 10:57
9/17 Noren1989 válasza:
Hát, a kamu indoka a legtöbb esetben a tapintat: a nők úgy gondolják, hogy nekünk is arra van szükségünk, amire nekik. Emiatt hajlamosak belehazudni az ember arcába is.
26/F
2016. júl. 24. 11:03
10/17 anonim válasza:
Nem akarnak megbántani,nem akarnak maguknak konfliktust,ha mondjuk visszatámadsz egy őszinte indokra. De a kettős beszéd a nők lételeme soha nem azt mondják amit valójában akarnak,hanem kerülöutakat és csak általuk dekodólható jeleket használnak azt se konzekvensen. .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!