Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők (nekem 12 esetes példám van) miért nem tudnak igazat mondani? Úgy vannak kódolva, hogy ne mondjanak inkább semmit az igazság helyett?
Figyelt kérdés
Tehát elmegyek randira. Aztán keresem, de ő nem engem. Ugye ez rögtön lejön és érzem, hogy valami nem volt jó. Néha van 2. randi is. Utána, ha látom, hogy részéről nem fog menni a dolog, akkor megkérdem, hogy mi volt a baj, lehet-e ezen javítani? De őszintén írja le, hogy mi nem szimpatikus bennem, sosem zavarna, ha igazat mond. Mondja el, hogy csúnya vagyok, rossz a jellemem vagy akármi. De nem válaszolnak soha, hiába kérem. Mindig hivatkoznak, hogy a barátnőikkel vannak, meg jön 2 hétre le a család hozzájuk látogatni, meg egész nap dolgoznak. Na de vasárnap sem láthatom? Hihetetlenek, szinte mind...2016. júl. 24. 10:32
11/17 omba válasza:
Most miért kezdjen magyarázni valamit valakinek, aki egyáltalán nem érdekes a számára?
Múltkor adtam egy koldusnak egy százast, azt mondta adjak még egyet. Mondtam, hogy nem, erre megkérdezte miért nem.
Azt mondta, a k. anyád - biztos csúnya dolog volt tőlem, jobb lett volna szó nélkül otthagyni.
12/17 A kérdező kommentje:
Ezt tapasztalom, a kerülőutat. Pl rákérdezek, hogy mikor találkozunk majd, erre azt írja, hogy most napoztam, most meg főzni fogok. De kérem, én nem ezt kérdeztem...De ez a válaszuk. Mind fura. Érthetetlenek.
2016. júl. 24. 12:41
13/17 anonim válasza:
Talán mert azt hiszik, így könnyebben le tudnak rázni. :)
14/17 anonim válasza:
Egy ok lehet hogy esetleg másra számítottak így nem érzik. De tényleg sok oka lehet, fel tudnék még sorolni néhányat, de ki tudja a te eseteidre mi igaz.
Általánosítani viszont tényleg nem igaz. Nem női tulajdonság az ilyen.
15/17 anonim válasza:
Az emberek sehogy sincsenek kódolva.
16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Áh, dehogy. Csak genetikailag.
2016. júl. 24. 19:38
17/17 anonim válasza:
Genetikailag nem ilyenek vannak kódolva, hogy hogy utasít vissza valaki valakit randin, ne legyél már buta. Ilyenkor jut eszembe a mondás, hogy a 21. sz.-dal az a baj, hogy a hülyeség elkezdett gondolkodni. Mondasz itt ilyen szakszavakat, és azt se tudod, mire jók. Az emberek - minden élőlény - vannak genetikailag kódolva dolgokra, de nem arra, hogy milyen színűre fessék a körmüket, meg az ágy melyik oldalán alszanak. És pláne nem, hogy téged hogy utasítsanak vissza. Körülötted forog az evolúció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!