Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 éves korban fordul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 éves korban fordul a kocka a férfiak és nők között? Van igazság ebben a cikkben "Ezért van annyi gyerekével otthagyott, megunt, megcsalt nő"?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem van benne igazság, rengeteg 40-es pasit ismerek, akik mindenüket otthagyták egy náluk sokkal fiatalabb nőért/nőkért. A női társkereső regisztrációimnál még 50+-os férfiak is próbálkoznak egy 20 éves nőnél, és baromira sokan.

Igaz, hogy a 30 év alatti férfiaknak meg baromi nehéz barátnőt találnia valamiért. Ha nem jóképűek akkor meg szinte lehetetlen. Annyi a fiatal szingli pasi mint égen a csillag. Fordulni fog a kocka később?

2016. okt. 27. 13:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak. Ezért írtam, hogy "általában".
2016. okt. 27. 14:54
 12/32 icu75 ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a titok nyitja hogy fiatalon az embernek nincs kellő ön- és emberismerete,tapasztalata. Kénytelen másodlagos tulajdonságok alapján párt választani,ami később gondokhoz,váláshoz vezethet. Persze később se mindenki találja meg a tökéletes párt,mivel nem tanult a saját és mások hibáiból,vagy ugyanazt a "típust" választja,mint akivel sikertelen volt. Én nem "kiéltem" magam fiatalabb koromban(ez valahol számomra az ész nélküli "élvezetek hajhászását" jelenti) hanem csak simán,nyitottan ismerkedtem,és bizony ha valami nem jól sikerült nem csak vállat vontam,hanem elgondolkodtam a történteken. 30évesen találtam meg a párom,gyerek csak utána lett,(neki már volt egy) több mint 10év telt el azóta és még mindig azt érzem hogy ő a másik felem.
2016. okt. 27. 15:34
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

14:33-as

Milyen szert használsz? Nagyon ütős!

Autót ne vezess a hatása alatt.

2016. okt. 27. 16:10
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

14:38

Még egy drogos.

2016. okt. 27. 16:11
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Én csak akkor hagynám ott az asszonyt/gyerekeket, ha nem kellene gyerektartást fizetni utána. De így hogy kell, így ki az a hülye, aki otthagyja őket?
2016. okt. 27. 18:19
 16/32 anonim ***** válasza:
Ez ám az életfelfogás!:DDD
2016. okt. 27. 18:56
 17/32 anonim ***** válasza:
34%

16:

Azt mondom, hogy főleg a nő hagyja ott a férfit.

Konkrétan Magyarországon a válások 75%-át a nők kezdeményezik.

A nőnek jár a válás kisebb kockázattal. A nő kapja a gyereket és a gyerektartást. A férfi meg általában a csekket az utóbbiról és ennyi.

Sokkal több feleség hagyja ott a férjet, mint fordítva. Azért mert a törvények ebben a nőknek kedveznek

2016. okt. 27. 19:15
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mivel a nőket csalják meg 75%-ban, de ahhoz már gerinctelenek, hogy bevallják, vagy otthagyják ők a nőt. Inkább kettős játékot játszanak, amíg le nem buknak. És ekkor adja be a nő a válópert. (saját példa)
2016. okt. 27. 20:15
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
azét kénytelen 35+ osan kiélni magukat a férfiak mert 20as éveikben a többséget le se fossák, később pedig kompenzálnak, amikor a 20as finomacskáknak felkerülnek a térképükre
2016. okt. 28. 00:40
 20/32 anonim ***** válasza:
65%

Hiába reménykedtek, 30-35-50 fölött sem "fordul a kocka".

Van egy elvált nő, akire jut egy vele egykorú elvált pasi. Meg egy fiatalabb, egy idősebb, egy házas, és egy nőtlen.

Ha egy nő férjnél van, kiesik a párkeresésből. De egy pasi nem!

Pont ugyanazok a macsók repülnek rá a nőkre, akik addig, mert nekik nem számít, hogy házasok. Szívük szerint ugyanúgy eljárnának az asszony mellől csajozni.

Konkrétan a cikk is erről szól: hogy iszonyatosan sok a hűtlen, gerinctelen pasi, akinek a házasság nem jelent semmit.

Ezért nem tudtok ti csajozni: mindig, minden pasi játékban van, a házasok is, 20 és 70 között.

2016. okt. 28. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!