Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 éves korban fordul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 éves korban fordul a kocka a férfiak és nők között? Van igazság ebben a cikkben "Ezért van annyi gyerekével otthagyott, megunt, megcsalt nő"?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem van benne igazság, rengeteg 40-es pasit ismerek, akik mindenüket otthagyták egy náluk sokkal fiatalabb nőért/nőkért. A női társkereső regisztrációimnál még 50+-os férfiak is próbálkoznak egy 20 éves nőnél, és baromira sokan.

Igaz, hogy a 30 év alatti férfiaknak meg baromi nehéz barátnőt találnia valamiért. Ha nem jóképűek akkor meg szinte lehetetlen. Annyi a fiatal szingli pasi mint égen a csillag. Fordulni fog a kocka később?

2016. okt. 27. 13:51
1 2 3 4
 31/32 icu75 ***** válasza:
Aqer,ebben a kérdésben teljesen igazad van,én mindig is rühelltem az "életképtelen" nőket! Amikor fiatal(abb) voltam akkor bulizni is úgy mentem az épp aktuális párommal, hogy egyszer ő fizetett egyszer én,csak ahhoz ragaszkodtam,hogy nem fizettem a felszolgálónak,hanem akkor odaadtam a pénztárcám a srácnak,hogy abból fizessen. Amikor viszont bekötötték a fejem,azóta csak kisebb mozgópénz felett rendelkezem (de a párom is) a többi közös kassza,megbeszéljük ha van nagyobb kiadás. Amúgy a párom költözött hozzám anno,mivel ő elvált ember volt a felesége vitte a közös dolgok javát,én meg meló+öröklés folytán már szert tettem lakásra. Szerintem a hosszú boldog kapcsolatnak az is alappillére,hogy ha már társak vagyunk,mindent "vállvetve" teremtsünk meg.
2016. okt. 28. 15:28
 32/32 anonim ***** válasza:
egy 30-35 éves nő előtt megnyílik az egész spektrum.
2016. okt. 28. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!