Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 éves korban fordul a kocka a férfiak és nők között? Van igazság ebben a cikkben "Ezért van annyi gyerekével otthagyott, megunt, megcsalt nő"?
Szerintem van benne igazság, rengeteg 40-es pasit ismerek, akik mindenüket otthagyták egy náluk sokkal fiatalabb nőért/nőkért. A női társkereső regisztrációimnál még 50+-os férfiak is próbálkoznak egy 20 éves nőnél, és baromira sokan.
Igaz, hogy a 30 év alatti férfiaknak meg baromi nehéz barátnőt találnia valamiért. Ha nem jóképűek akkor meg szinte lehetetlen. Annyi a fiatal szingli pasi mint égen a csillag. Fordulni fog a kocka később?
"a 30 év alatti férfiaknak meg baromi nehéz barátnőt találnia valamiért".
Azért mert nagy részük még tanul és bizonyos részének még saját jövedelme sincs, v ki még a szüleinél is lakik.
Tehát nincs saját egzisztenciája.
A 30+-nak már van jövedelme egzisztenciája fix élete.
És a nők szeretik a biztonságot ezért.
Meg a kapcsolat amúgy zseton vonzattal is jár. Pistike 16 évesen általában anyucitól tud csak pénzt kérni.
(És mielőtt benyögné v ki h diák munka csak mondanám h saját tapasztalat, de az embereket úgy kezelik mint a rakás szart pont azért mert 100-asával van jelentkező.
Ja és még a saját fizetésed v mi 30%-át is leveszik.
A közvetítésért. Kevés dolog szarabb ennél. )
A másik pedig h 10-en 20-on éves nőkre van rákattanva átlag a 15+-tól 60+-ig minden pasi. Tehát egy 20 éves csajnak jut legalább 10 csávó.
Kb ezek az okok.
21:
Aki huszonéves férfi nem talál nőt, az ne a saját korosztályánál kezdeményezzen. Érdekes nekem mindig volt nőm, ha akartam, azért is mert mindig a nálam 3-5-7 évvel fiatalabb lányoknál próbálkoztam, nem pedig a velem pont egykorúaknál (pláne nem idősebbeknél)
Egy 25 éves srácnak pl a 16-23 éves lányokat ajánlanám leginkább.
"A másik pedig h 10-en 20-on éves nőkre van rákattanva átlag a 15+-tól 60+-ig minden pasi. Tehát egy 20 éves csajnak jut legalább 10 csávó."
Ez így van.
21-es:
miért nem EGYÜTT hozzák össze az egzisztenciát? miért akar a nő beleülni a készbe anélkül h a kisujját megmozdította volna?
23: Az a baj sajnos, hogy manapság ilyen elfogadott a válás, meg a szakítás és emiatt mindenki csak saját magára gondol.
Jó, most jöhet a sok idióta, hogy "De hát ne válhassak el, ha állandóan széjjel csal a másik, vagy megver?" - De a válások minimum 80%-a nem ilyen miatt van!
Az a baj az emberek már sok kis apróság miatt is elválnak. "Jaj, nem szeretem már őt" - Hát igen, biztos a szüleink/nagyszüleink is úgy voltak együtt 40-60 évig és neveltek fel pár gyereket normális emberré, hogy még évtizedek után is ugyanazt a lángoló szerelmet érezték, mint
A lényegi különbséget elmondom msot röviden: A nagyszüleink generációja nem csak magára gondolt egyedül önmagában. A válások aránya kb 10% ha volt maximum. És sem a férfi sem a nő nem arra gondolt, hogy "Jaj hogy fogom saját magam eltartani?" - Hanem arra, hogy "nekem mit kell tennem ahhoz, hogy a családi közösség amiben élek a legjobban meglegyen?"
Ez a nagy baj hogy manapság mindenki csak magára gondol, régen meg az emberek többsége évtizedeken át kitartó, tartós családi közösségekben gondolkozott kizárólag.
Icu!
pont ezért kellene a nőknek is beletenni a KÖZÖSEN létrehozott egzisztenciába.
"miért nem EGYÜTT hozzák össze az egzisztenciát? miért akar a nő beleülni a készbe anélkül h a kisujját megmozdította volna?"
Azért mert az ő lábuk között van az amiért te megpusztulsz , és mivel ennek alá vagy rendelve így ők diktálnak. Körbeírva azért van mert megtudják tenni. Nincsenek rá kényszerítve a kompromisszumra, ha te nem vagy jó keresnek mást. És ezt a nők cirka 70%-a megteheti. (Aki nem egy Susan Boyle.)
Pl a húgom egy olyan csávóval él Hollandiában akinek már akkor megvolt mindenek kocsi, ház, zseton, + 1 évig a csávó tartotta el. Még nem volt munkája és ő csak a kis bőröndjét hozta és beköltözött.
És nem ez nem nőgyűlölet csak realitás.
# 13: Köszi az aggodalmat, majd vezet a párom, akit elvált nőként ismertem meg. :) Ja, és amúgy tényleg fiatalabb nálam...
(79%-os: én is tudok a környezetemben kapásból vagy 6-7 ilyen párt, ahol az elvált nő fiatalabb férfival jött össze, beleértve magunkat is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!