Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi megcsalt, megunt, gyerekével otthagyott nő Magyarországon?
“Mielőtt nekiállnátok olvasni, leszögezném, hogy nem minden nő angyal.Biztos vagyok benne, hogy Európában Magyarországon van a legtöbb megcsalt, megunt, gyerekével otthagyott nő (és vagy férfi). Tisztán látszódik, hogy a tárgyak, a kirakatélet és a pénz imádata megölte a család fogalmát. A családkép eltűnőben van…A mai harminc+ és a negyvenes női generáció szinte teljesen el van hanyagolva…. kb. Valentin napon kapnak egy húszdekás Raffaellót, és le van tudva atörődés és a megértés. A férfiak 80 százaléka a „tinifitnesslányokra” izgul, miközben a gyerekei anyja otthon próbálkozik az élettel…"
Teljes cikk: [link]
Vajon miért???
Annyit mondom nem a ""aljas gonosz"" férfiak miatt. :-)
Szerintem azért, mert egyre gyengébbek a férfiak és elfelejtettek küzdeni. Küzdeni a kapcsolatukért, azért, hogy magasabbra jussanak a ranglétrán, hogy fittebbek és ápoltabbak legyenek.
Mióta a nők helyett nem a családjuk dönt arról, hogy kihez menjenek feleségül, mióta nem ciki szinglinek lenni, mióta nem ciki elváltnak lenni, egyre kevesebben élnek kényszerből kapcsolatban. Itt az erős, független, önálló nők korszaka, ami leginkább a 30 alattiakra igaz leginkább. Ők majd negynevesen is sikeresek, ápoltak, edzettek lesznek önálló állással. Több nő tanul felsőoktatásban, mint férfi.
Sajnos(?) az az igényünk megmaradt az évek során, hogy a férfiakat a teljesítményük, erejük, alapján válasszuk. Mivel egyre többet ér el egy átlagos nő, egyre nehezebb a férfiaknak ezt megugrani. Így jut egyre több nő a sikeres jóképű férfiaknak, és ezért kell vért izzadnia a nőkért a kevésbé sikeres férfiaknak.
Szerintem pont ezért ne jogos a férfiak rinyálása. Mi küzdünk, képezzük magunkat, gyerek mellett is fittek maradunk, önállóak lettünk, ti meg huszonévesen a felét sem vagytok képesek teljesíteni, mert nem vagytok hajlandóak változni. Megmarad a régen könnyebb volt nosztalgiázás. Kesergés meg önsajnálat. Nekünk régen ezerszer rosszabb volt. Bántalmazott kapcsolatok, kiszolgáltatottság. Mi most élvezzük a lehetőségeket.
Sajnos ezzel együtt jár a magány, és/vagy a szexkapcsolatok.
Remélem 20 év múlva a férfiak alkalmazkodnak az új helyzethez, és nem a mi értékrendünk változik majd, hogy a házias, kedves, érzelmes férfiakat tekintjük ideálnak. Erről szól a nemek felcserélődése, amit annyian megjósoltak.
A kettesnek teljesen igaza van. Hozzá tenném, a gyerekek így csonka családban nőnek fel. Természetes a lányoknak, ha felnőnek, ők is egyedül fognak, akarnak gyereket nevelni. Szexet akarnak, arra meg mindig találnak álló farkat.
A nők, döntő többsége úgy indul, gyerek oké, család az nem.
Nagyon sok fiatal nő azt mondta beszélgetések alkalmával, gyereket szeretne, párt nem, mivel úgy is megcsalná, mert más nőknek is kell a szex. Kell a pasi szexre, a nőket nem igen zavarja, ép kapcsolatban van az a pasi. Kell és kész.
Nem tudom kikkel beszélgettél ilyenekről, én még egy barátnőmtől sem hallottam ilyet, hogy gyerek az jöhet, férfire nincs szükség.
Akik közülük egyedül nevelik a gyerekeiket, azoknak úgy alakult az életük, elváltak az apukával, vagyis nem a csonka család képe lebegett a szemük előtt. Ők 30 felettiek amúgy.
Szerintem egy érett értelmi szinten lévő nő nem állhat így a kérdéshez. Ki akarna egyedül nevelni egy vagy több gyereket?:) Sokkal nagyobb felelősség, idő, anyagiak, hátrány a párkeresésben, csak, hogy pár dolgot említsek. Ma már a társadalom sem veti ki az egyedülállókat, vagyis nincs billog vagy nyomás.
Mert a nők jórésze a 40-es éveikre férfigyűlölő lesz, az egoizmusuk a végleteket súrolja, ehhez társul a jelentősen megroggyant külső, hisztis, akaratos stílussal, és akkor ezek után várják el a férfiaktól, hogy küzdjenek értük...küzdjön a halál!! És naná, hogy egy hasonló korú férfi inkább egy 20-on éves "tinifitnesslány" -t választ magának, mert: csinos, nincsenek nagyon előítéleteik, odaadóak, és még maradt belőlük a gyermeki énjükből, ami szerethető.
De nem kell ehhez tinifitnesslánynak lenni, elég ha nem egy megkeseredett, kihaénnem házisárkány a leányzó.
42/F
Jó eddig jól állunk.
4-es szerint a nők eleve nem akarnak családot, csak gyereket.
5-ös szerint, mert a nők túl könnyen adják magukat, ezért nem lehet őket komolyan venni, családot alapításra nem valóak.
Summázva a nőkre van hárítva az egész. :)
Azóta 7-is es beérkezett egy másik indokkal, hogy 40-es éveikre sok nő megkeseredett és lestrapált.
De vajon miért? Nyilván mert rosszul választottak partnert. Vagyis megint csak ők a hibásak.
No jól van, ha valakinek még kedve van, nyugodtan hagyja itt a meglátását a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!