Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a gond? Megunt? Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Megunt? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal, vagyis pontosan több, mint 5 éve. Mindkettőnknek mi voltunk az elsők. Sajnos, távkapcsolatban vagyunk, de tervezzük az összeköltözést. Többször van viszont, amikor együtt vagyunk folyamatosan 2-3 heteket is, mintha együtt élnénk. Az utóbbi időben úgy érzem, mintha már nem kivánna annyira, beszéltünk erről, azt mondja nincs baj, csak neki ennyi az igénye, de régebben mégis szenvedélyesebb volt, nem tudom mennyire normális, hogy ez idővel megváltozik, ritkán is van valami. Amikor találkozunk az első éjszaka tökéletes de utána, mintha csitulna az egész és heti egyszer van kb valami az együttlétekből. Amúgy jól megvagyunk, átölel,puszilgat, hozzám bújik stb. De aztán mikor hazajövök sokszor mikor beszélünk inkább játszik valamilyen játékkal, vagy mást csinál, mintha nem kötném le, én meg úgy érzem igényelnék egy kicsivel többet ennél, nagyon szeretem még mindig. Normális ez a változás ennyi idő után? Mondott egyszer egy beszélgetésünk alkalmával, hogy nem akar nélkülem élni, mert beivódtam a mindennapjaiba, de ha elveszitene biztos túltudná magát tenni rajtam idővel, persze, ez biztos igy van meg igy is normális, még is kicsit rosszul esett ez igy kimondva. Ritkábban irja már le csak úgy, hogy szeret, pedig mondtam, hogy örülök neki meg feldobja vele a napomat. Talán azt a szenvedélyt, meg szerelmet hiányolom ami az elején is volt a kapcsolatnak, mert én még mindig úgy érzem annyira szeretem, de ő azt mondta, hogy álomvilágban élek ha azt hiszem ez megmarad, és hogy attól, mert ez átalakult attól még szeret engem meg velem tervezi az életét. Igazából nem tudom mi a baj, mert olyan nagy baj nincsen, mégis valami úgy érzem hiányzik, nem értem mi van velem.:(
2016. febr. 6. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
normális. de ha kevésnek találod a szexet akkor találjatok ki valami újat ami feldobja.
2016. febr. 6. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én példám: 2 év együtt járás után kerültünk az egyetemek miatt távkapcsolatba, és további 3 évig jártunk. Mi is egymásnak voltunk az elsők mindenben. Nagy szerelem volt, és mi is az összeköltözést terveztük, de pont előtte kapott egy külföldi munkalehetőséget, és 3 hónapra kiment dolgozni. Ezt még úgy, ahogy kibírtuk, de aztán mikor hazajött, közölte, hogy még az ott tartózkodása alatt aláírt egy meghosszabbító szerződést és 2 hét múlva megy is vissza további 1 évre. Én meg közben tök tanácstalan voltam, hogy most mit csináljak, egyáltalán hol keressek munkát, melyik városban, hisz az egész addigi terveink füstbe mentek. Plusz totálisan le voltam sújtva, mert az egész ember olyan volt mintha ki lett volna cserélve...na mindegy, megbeszéltük, hogy akkor távkapcsolat lesz, kb. 3 havonta hazajár majd. Ebből az lett, hogy 3 héttel később e-mailben írta le, hogy megcsalt. Leírhatatlan volt, hogy mit éreztem akkor...ennek már 6. éve...már nem bánom, hogy így alakult, sőt, tudom, hogy ha együtt maradtunk volna akkor nem lennék boldog mellette.

Azóta megtaláltam a boldogságot mással, és a legjobb dolog ami történhetett velem, az az, hogy ő az életembe lépett.

De visszatérve Rád! Szerintem nálatok nincs semmi olyan gond amin érdemes lenne aggódni...

Azért írtam le az én példámat, hogy tudjad van ilyen is, ha furcsa előérzeteid vannak, vagy úgy érzed valami nincs rendben akkor figyelgesd a párod...beszélgessetek sokat, mond el, hogy ha valami rosszulesik, próbáljatok megoldást találni...a "lelkesedésre" vonatkozó hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak, és a legtöbbször teljesen veszélytelenek!

2016. febr. 6. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2016. febr. 6. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, kicsit megnyugodtam.:)

Ő biztos nem csal meg, nem az a tipus egyáltalán ebben biztos vagyok.

Lehiggadva, átgondolva tényleg nincs, nagyon szeretem és jó vele, megértjük egymást, nem is tudnám mással elképzelni az életem. Csak tényleg egy kicsit mintha hiányozna a szenvedély, vagy az a rajongás, pedig több, mint 5 év után biztos normális, hogy csillapodott. Meg abban sem hinném, hogy hazudik, hogy neki kevesebb a szexuális igénye.

2016. febr. 6. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fog ez még változni...:)

Nem marad örökké így...lesznek pillanatok mikor belegondol abba, hogy jesszus mennyire szeret, és megőrülne, ha elveszítene. Plusz kitalálhatnál egy kis meglepit neki a szexre vonatkozóan. Mondjuk tudod, hogy együtt lesztek néhány napot, akkor találj ki minden napra valami extrát. Pl. teljes testmasszázs, jól gyúrd át mindenhol, de a fenekére meg a belső combjára fektesd a végén a hangsúlyt...gyertyák is éghetnek közben...elfog lazulni és tuti beindul. Másnap meg mondjuk fürödjetek együtt, mosd meg jól mindenhol! ;) előjöhet a szexi fehérnemű...jaaa és nem hinném, hogy nemet mondana egy random cumizásra! Miután végeztél vele tedd a dolgod, csinálj úgy mintha mi sem történt volna.

Eddig tuti azt gondolta, hogy úgy ismer már, mint a tenyerét, de rá fog jönni, hogy érhetik még meglepetések! :)

A megújulás néha kell, és izgi tud lenni...persze jól kell ismerni a párodat hozzá, hogy olyan dolgokkal "lepd meg", ami tudod, hogy jól fog elsülni és határokon belül van! Sok sikert! :)

2016. febr. 7. 00:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségedet még egyszer! Igazad van és valójában rosszabb, hogy kattogok ezen feleslegesen..
2016. febr. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!