Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdt velem és otthagyott, mit tegyek?
Szerelmes lettem belé, nagyon jó volt a dumája. Párszor randiztunk és pár napja lefeküdtem vele, azóta nem keres, nem válaszol. Pár barátom is megmondta,hogy mekkorát csalódtak bennem. Nagyon megbántam és nem tudom,hogy tudnék tovább lépni ezen.
18/L
Kedves utolsó válaszoló!
Tudod a tyúkolban is mindig az a leghangosabb,akit még a kakas nem környékezett meg. 😂
Szóval valószínűleg azért teszel ilyen kijelentést másra,mert hozzád még bottal se nyúlnak.
Igen, 22-es, le kell hogy lombozzalak, a jó duma pont elég ahhoz, hogy "ledumálják" valakiről a bugyit.
A jó duma sok esetben az intellektus és a humor igen-igen vonzó párosítása, ami a női agyban képes olyan hormonok termelődését előidézni(szerotonin, dopamin), amitől az alany szerelmesnek gondolja magát.
Ezért jellemzően a "jó dumával" bíró fiúk, férfiak nem szoktak ezen a felületen siránkozni, hogy jaj-jaj, nincs elég önbizalmam, hogyan kellene ismerkedni, mert 10-ből 6 nőről simán ledumálják az alsóneműt. Lehet, hogy ezt fájdalmas beismerni mindkét nem egy-egy képviselőjének, de sajnos a világ így működik, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!