Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefeküdt velem és otthagyott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdt velem és otthagyott, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem belé, nagyon jó volt a dumája. Párszor randiztunk és pár napja lefeküdtem vele, azóta nem keres, nem válaszol. Pár barátom is megmondta,hogy mekkorát csalódtak bennem. Nagyon megbántam és nem tudom,hogy tudnék tovább lépni ezen.

18/L

2020. júl. 7. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!

Tudod a tyúkolban is mindig az a leghangosabb,akit még a kakas nem környékezett meg. 😂

Szóval valószínűleg azért teszel ilyen kijelentést másra,mert hozzád még bottal se nyúlnak.

2020. júl. 8. 10:34
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak szerintem nem normális, hogy szerelmes valakibe mert jó a dumája és ez elég a dugáshoz?
2020. júl. 8. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Neked a kötekedés a lételemed?
2020. júl. 8. 18:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Igen, 22-es, le kell hogy lombozzalak, a jó duma pont elég ahhoz, hogy "ledumálják" valakiről a bugyit.

A jó duma sok esetben az intellektus és a humor igen-igen vonzó párosítása, ami a női agyban képes olyan hormonok termelődését előidézni(szerotonin, dopamin), amitől az alany szerelmesnek gondolja magát.

Ezért jellemzően a "jó dumával" bíró fiúk, férfiak nem szoktak ezen a felületen siránkozni, hogy jaj-jaj, nincs elég önbizalmam, hogyan kellene ismerkedni, mert 10-ből 6 nőről simán ledumálják az alsóneműt. Lehet, hogy ezt fájdalmas beismerni mindkét nem egy-egy képviselőjének, de sajnos a világ így működik, ha tetszik, ha nem.

2020. júl. 8. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ismertetned nekem a szex hormonális elemeit, viszont ahogy látom ebben a kérdésben siránkozó nő van nem pedig önbizalomhiányos pasi. Úgyhogy akkor a világ működése a kérdezőnek rosszabb mint nekem. Én legalábbis sose siránkoztam szex után. 23F
2020. júl. 8. 19:50
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
A világ működése szerintem az, hogy egy magabiztos embert először megismerünk és ha szimpatikus majd egy 1-2 hét járás után lefekszünk vele. Ha valaki szerint azonnal le kell velük feküdni abból lesz a siránkozó nő.
2020. júl. 8. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!