Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elittárs átverés ?

Figyelt kérdés
Szegedi vagyok,50 km távolságra állítottam be a keresőt, erre Budapestről, Paksról meg kukutyinfalváról ajánj nőket. Heti 1-2 Szegedi nőt ad be max. Annak is több mint, 50%-a kamuprofil. Ilyen nincs hogy minden nő látta és nem válaszolt meg max 10-ből 1 ír vissza úgy hogy szimpatikusnak tart, de ha kérdezel tőle látta nem válaszol. Férfiak írnak nők nevében. Ráadásul pénzzel is lehúznak elég rendesen.

2021. jan. 13. 23:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Társkeresőkön (nem az elittárson, hanem általában) sajnos alapból kevés az értelmes nő. Pl zenekaros pólóban van, de ha rákérdezel, azt sem tudja eszik vagy isszák az adott zenekart :D Szóval sokat elárul, egy nagy divatkirakat az egész.
2021. jan. 17. 08:40
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Női vélemények nem mérvadók a társkereső oldalakról. Szinte mindnek onnan van a férje. 100 nő 1000 pasi. Majd 100 nő onnan házasodik, amiből az jön le, hogy milyen sikeresek ezek az oldalak. 900 pasi meg hoppon maradt. Arról nem is beszélve, hogy a nő regek 30%-a kamus. 25%-a fizetős prostié. Egy bizonyos része szerintem "céges" pasi csalogató. Nekem is van női regisztrációm, nem számoltam, de legalább 30-an írtak rám. Azért abből csak könnyebb válogatni, mint a nullából.
2021. jan. 17. 10:23
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Anno használtam, nekem jó volt, válaszoltak kb mindig és több randim is volt. Bár kicsit fura lányok voltak.
2021. jan. 17. 19:38
 14/32 A kérdező kommentje:

Szia! 😊

23:28

Úgy döntöttem veszem a bátorságot és rád írok. Szeretnélek megismerni.

23:49

2021. jan. 31.

Szia Bettina ! :)

Ezt örömmel veszem, szimpatikus vagy nekem is. :)

18:36

Mutatkozz be pár mondatban, amiről úgy gondolod érdemes megosztanod velem. :)

18:37

Először is örülök, hogy válaszoltál. :) Mit tudnék mondani hirtelen, mint láthattad 24 éves vagyok, egyedülálló, jelenleg alkalmi munkát végzek. A főállás keresés folyamatban van. Az előző munkahelyemet ott kellett hagynom a járványhelyzet miatt. Biztosítónál dolgoztam. Imádom a zenét, a művészeteket. És komoly kapcsolatot keresek, amire lehet építeni.

18:42

Ezek jutottak eszembe most.

18:43

Van esetleg Vibered vagy facebookod ahol könnyebb lenne beszélgetni? :) Itt nem biztos, hogy rögtön észre veszem, ha írsz.

18:44

Igen, van facebookom. Megtalálsz xy (személyiségi okok miatt nem írhattam ki) néven. :) Ugyanez a profilképem mint itt. :)

18:45

Ön kedvelte, amit Bettina írt:

Ha lenne egy kívánságom, azt szeretném, hogy:

18:46

Köszönöm!

18:52

Remélem sikerül megtalálnod :)

18:54

Pillanat :D

19:03

Köszönöm a lehetőséget, de valami magán okból inkább nem folytatnám az ismerkedést. Ne haragudj hogy raboltam az idődet. Nagyon remélem nincs harag.

19:06

Nincs harag

2021. jan. 31. 21:56
 15/32 A kérdező kommentje:
Átvertek megint ! Az ellitárs egy átverés ! Remélem 100 millió dollárra fogják megbüntetni az oldalt ! Az utcán haljanak éhen ! Én ki fogok őket röhögni !Ezek bűnözők ! Le kéne őket kapcsolni !
2021. jan. 31. 21:58
 16/32 anonim ***** válasza:
34%
Nem csak az ilyen oldalakkal van a baj, hanem magukkal a nőkkel is. Annyira irreálisan magasok az elvárások, hogy megfelelni már luxuscikk ebbe az elátkozott szar világba. Próbálhatsz kedves lenni, értelmiségi, de a többség úgy is át néz rajtad. Mint ha valami értékes emberek lennének, lenéznek, kiröhögnek ha nem vagy fasza pasi.
2021. febr. 1. 06:39
 17/32 anonim ***** válasza:
56%

"Mint ha valami értékes emberek lennének,"

Eeeeez igen! A nők nem értékesek! Na ezért nincs Nőd!

Igen, mocsoda mocsokság, hogy csak "fasza" pasival vagyok hajlandó leállni, sőt még elvárásaim is vannak! Szégyen

2021. febr. 1. 08:30
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik átverés, persze mindig akadnak természetesen kivételek.

Ugyanaz a nő, az egyik oldalon rám írt, mint Bp. i 48 éves, teljesen ugyanaz a nő egy másik oldalon, Dunakeszi i, és 46 éves.

Addig írogatnak, amíg rá nem tudnak venni, hogy kifizesd a havidíjat.

Utána autómatikusan vonják majd.

JÓ TANÁCS!!!!

Én olyan banknál vagyok, ahol a telefonomon a mobil bankos alkalmazásban be lehet állítani, hogy a kártyás fizetés összege , pl 300 Ft.

Én ezt így állítottam be, és így nem tudja.

Állandóan jönnek az üzenetek a sikertelen pénz levonás miatt.

Nem kell aggódni, nem lesz belőle semmi,egy idő után abbahagyják.

2021. febr. 1. 08:52
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az.
2021. márc. 14. 17:27
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Biztos én vagyok a kivétel, de én augusztusban regisztráltam, szeptemberben pedig megtaláltam életem szerelmét. Amúgy mikor regisztráltam, nem fizettem rögtön, hanem vártam vele, kb. naponta kaptam a noszogatást az oldaltól, hogy fizessek, de én kivártam, és lám 1,5-2 hét múlva jött valami bazi nagy akció, hogy fél évre valami 3000 Ft, na azt már kifizettem :D

Amúgy kb. 10 lányra írtam rá, ebből 2 válaszolt, 1 semmitmondó beszélgetés, és mint említettem a másik a jelenlegi barátnőm.

Úgy gondolom rohadt nagy mázlim volt, ő aznap regisztrált, mikor ráírtam, persze próbálkoztak mások is nála, de velem találta meg az összhangot.

Szóval van ilyen, de úgy gondolom szerencse is kell hozzá bőven. De hát hol nem? 😀

2021. márc. 15. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!