Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárs átverés ?
Szia! 😊
23:28
Úgy döntöttem veszem a bátorságot és rád írok. Szeretnélek megismerni.
23:49
2021. jan. 31.
Szia Bettina ! :)
Ezt örömmel veszem, szimpatikus vagy nekem is. :)
18:36
Mutatkozz be pár mondatban, amiről úgy gondolod érdemes megosztanod velem. :)
18:37
Először is örülök, hogy válaszoltál. :) Mit tudnék mondani hirtelen, mint láthattad 24 éves vagyok, egyedülálló, jelenleg alkalmi munkát végzek. A főállás keresés folyamatban van. Az előző munkahelyemet ott kellett hagynom a járványhelyzet miatt. Biztosítónál dolgoztam. Imádom a zenét, a művészeteket. És komoly kapcsolatot keresek, amire lehet építeni.
18:42
Ezek jutottak eszembe most.
18:43
Van esetleg Vibered vagy facebookod ahol könnyebb lenne beszélgetni? :) Itt nem biztos, hogy rögtön észre veszem, ha írsz.
18:44
Igen, van facebookom. Megtalálsz xy (személyiségi okok miatt nem írhattam ki) néven. :) Ugyanez a profilképem mint itt. :)
18:45
Ön kedvelte, amit Bettina írt:
Ha lenne egy kívánságom, azt szeretném, hogy:
18:46
Köszönöm!
18:52
Remélem sikerül megtalálnod :)
18:54
Pillanat :D
19:03
Köszönöm a lehetőséget, de valami magán okból inkább nem folytatnám az ismerkedést. Ne haragudj hogy raboltam az idődet. Nagyon remélem nincs harag.
19:06
Nincs harag
"Mint ha valami értékes emberek lennének,"
Eeeeez igen! A nők nem értékesek! Na ezért nincs Nőd!
Igen, mocsoda mocsokság, hogy csak "fasza" pasival vagyok hajlandó leállni, sőt még elvárásaim is vannak! Szégyen
Mindegyik átverés, persze mindig akadnak természetesen kivételek.
Ugyanaz a nő, az egyik oldalon rám írt, mint Bp. i 48 éves, teljesen ugyanaz a nő egy másik oldalon, Dunakeszi i, és 46 éves.
Addig írogatnak, amíg rá nem tudnak venni, hogy kifizesd a havidíjat.
Utána autómatikusan vonják majd.
JÓ TANÁCS!!!!
Én olyan banknál vagyok, ahol a telefonomon a mobil bankos alkalmazásban be lehet állítani, hogy a kártyás fizetés összege , pl 300 Ft.
Én ezt így állítottam be, és így nem tudja.
Állandóan jönnek az üzenetek a sikertelen pénz levonás miatt.
Nem kell aggódni, nem lesz belőle semmi,egy idő után abbahagyják.
Biztos én vagyok a kivétel, de én augusztusban regisztráltam, szeptemberben pedig megtaláltam életem szerelmét. Amúgy mikor regisztráltam, nem fizettem rögtön, hanem vártam vele, kb. naponta kaptam a noszogatást az oldaltól, hogy fizessek, de én kivártam, és lám 1,5-2 hét múlva jött valami bazi nagy akció, hogy fél évre valami 3000 Ft, na azt már kifizettem :D
Amúgy kb. 10 lányra írtam rá, ebből 2 válaszolt, 1 semmitmondó beszélgetés, és mint említettem a másik a jelenlegi barátnőm.
Úgy gondolom rohadt nagy mázlim volt, ő aznap regisztrált, mikor ráírtam, persze próbálkoztak mások is nála, de velem találta meg az összhangot.
Szóval van ilyen, de úgy gondolom szerencse is kell hozzá bőven. De hát hol nem? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!