Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?
#79 miért is? Mert nem tartok általánosan elfogadhatónak egy fertőző bőr betegséget ? Ha esetleg nem ti lennétek többségben akkor nem ilyen lenne a világ.
Ha a buta azt jelenti hogy undorodok az ilyen hazug és fertőző nőktől és nem akarom elkapni nem akarok rendszeresen visszatérő sebet a számra akkor valóban buta vagyok. Sajnálom . Nekem ez nem ér meg egy pxnát se. Aki pedig az elején hazudik ilyesmibe azt szeretni se lehet őszintén hogy egy ilyen “népbetegséget” elnézzek.
A párom sem kapta még el soha, pedig ő olyan undorító pasi, hogy amíg csak pici pukli van és nem is fakad ki, még puszit is ad.
Ezt a maradék nő dumát viszont befejezhetnéd, mert nagyon gáz. Ezeknek a maradék nőknek legalább 10x magasabb az IQ-juk, mint neked.
Én sem akarok herpeszt, ovis korom óta szenvedek tőle. Ez van. Ahogy írtam, a világon a többség szenved tőle.
Nekem pl. az arcomon nem volt se tinikoromban, se soha pattanás. Mondjam azt, hogy a pattanásos pasik selejtek? Az akne is betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!