Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egyesekben gerinc a tisztességes szakításhoz?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, amikor pl valaki szándékosan szabotalja a kapcsolatot, kiprovokálja hogy a másik szakítson vele, eltűnik, nem válaszol,elérhetetlenné teszi magát, bújkál, és hogy majd a másik úgyis észreveszi hogy itt a vége. Akik hasonló módszerekkel szakítanak, azok magukat felsőbbrendűnek tartják, hogy joguk van semmibe venni egy másik embert? Vagy mi a bajuk az ilyeneknek? Személyiségzavarosak hogy nem tudnak tisztességesen szakítani sem?2020. dec. 3. 15:20
1/7 anonim válasza:
Nincs felelősség ha egy kapcsolatból szimplán kilépsz. Szó nélkül eltűnhetsz, nem köt sem papír, sem gyűrű, jó esetben gyerek sem. Így a könnyebb utat választva csak eltűnnek. Exem is ezt csinálta 2 évvel ezelőtt. Összepakolta a cuccait, mondván hogy leköltözik vidékre a beteg anyjához 2 hétre. Gondoltam oké, majd megyek én is kicsit később. Kiderült, hogy az új pasijához költözött és így hagyott el. Azóta se nézett a szemembe...
2/7 A kérdező kommentje:
Az is szép! De az ilyenek mitől félnek? Főleg ha olyannal kell szakítani, aki a tisztességet várja el ez ügyben is. Megfigyeltem hogy a korrekt emberekkel bánnak el a legdurvábban, nagyon inkorrekt módon.
2020. dec. 3. 15:28
3/7 anonim válasza:
Engem az egyik barátom majdnem megvert, mert szakítani akartam, lehet ettől félnek. Ennek ellenére mindig mindenkivel normálisan szakítottam, nem tűntem el csak úgy.
5/7 anonim válasza:
Mi úgy váltunk el, hogy ölelt és azt kérdezgette mikor találkozunk újra. 3oraval később ahogy hazaért, már olyanokat írt h szerinte bánt, és ez neki rossz. Majd azt próbálta kierőszakolni hogy én szakítsak. Bár én fel se fogtam akkor h mivan, mert 3 órával előtte még magához húzott és puszilt.
Könnyebb lett volna megjátszás helyett személyesen megbeszelni, hogy nem érzi azt amit kell és sajnálja. De ahhoz már nem volt elég tökös.
6/7 anonim válasza:
Azok, akik ilyen gerinctelen módon szakítanak, gyávák. Gyávák a másik elé állni és elviselni, hogy fájdalmat okoznak. Gyávák önmagukkal szembenézni és felvállalni az érzéseiket. Azzal hitegetik magukat, hogy így könnyebb, pedig valójában saját lelküket rombolják. Így nézd az ilyen embert.
7/7 anonim válasza:
Többek közt ezért nem tudok kötődni. Ha menni akar menjen. Erre mindig fel vagyok készülve, de így is sokszor nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!