Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bevett szokás hogy a megcsalásért mindig a megcsalt fél a hibás? Ilyen gerinc nélküli világban élünk?
Bevett szokás akkor, ha a egy férfit csalnak meg. Fordítva viszont nem a nő a hibás, hanem akkor is a férfi.
Igen, ilyen világban.
"aki hagyja hogy megcsalják az meg is érdemli."
Mert szerinted előtte engedélyt kérnek rá?A nagy francot...
Kérdező, ha megnézed, az áldozat hibáztatása az élet minden területén megjelenik. Szerintem a megcsalásban soha nem hibás a megcsalt fél, hiszen szakítani bármikor lehet, vagyis lehetne.
De kinek mi fér bele az értékrendjébe, végül is a megerőszakolt nőket is sokan hibáztatják...
Ezt azok hangoztatják, akik maguk is megcsalnak/tak valakit. Saját magát nem fogja arcul köpni, inkább kitalál egy univerzális mentséget, hogy a megcsalt fél a hibás.
Az ilyen arcát akkor élvezet nézni, mikor őt csalják. ;)
Én sosem csaltam meg senkit, de azt mondom,sokszor hibás a másik fél is... ugyanis egy kapcsolat két emberen múlik. Sokan kényelemből, félelemből beleragadnak egy játszmába amiből nincs kiút.....amikor titkon tudja de nem lép,mert nem akarja elveszíteni a másikat és úgy tesznek mintha semmi sem történne. az ilyen helyzetnek ha már erősen gyanakszik vagy nem bízik a másikban, neki kellene véget vetnie, ha nem teszi, nem erősebb a másiknál, bár becsületesebben jár el.
Aztán van aki nem kívánja a szexet míg a párja igen ( és itt most nem arról beszélek, hogy hetente hányszor hanem mint nálunk volt már a végén: évente hányszor....mondjuk én váltam és nem csaltam. )Szóval azért annak is magába kell néznie akit megcsaltak, ha másban nem, de hogy milyen emberismerete van, mit tett bele a kapcsolatba, mennyire figyelt a másikra....persze ez nem menti fel a másik felet, de aki a megcsalt mártír szerepében tetszeleg az nagyon megsínyli a dolgot és ez a jellemét is rombolja. Saját érdeke, hogy magába nézzen, önvizsgálatot tartson, megbocsásson és tovább lépjen.
Röviden, tömören:én őszintén elmondtam a páromnak mi hiányzik a kapcsolatunkból (pl. a spontán ölelés... az érintés, nem csak szex közben. Ahogy én is tettem vele)
Az volt a köszönet, hogy megcsalt... állítólag sokat panaszkodtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!