Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vittetek volna ajándékot a párotok ballagására?
Figyelt kérdés
Szombaton volt a ballagásom. (Középiskolai, és azért ilyen későn, mert 5 éves a gimi.) Mindenkitől kaptam ajándékot, kivétel a pasimtól. A családtagok meg voltak lepve, hogy nem kaptam tőle semmit. Én nem voltam meglepve. Azért sem, mert azt hittem, hogy ilyenkor csak a családtagok adnak ajándékot a ballagó diáknak.
Ti vittetek volna a párotoknak? Mi ilyenkor a szokás?
2017. máj. 7. 10:48
1/10 anonim válasza:
én masnit kötöttem volna a farkamra... :)
2/10 A kérdező kommentje:
Jajj :D
2017. máj. 7. 10:54
3/10 anonim válasza:
Igen, vittem volna valamit, ilyenkor valamilyen szép ékszert illene. (Nem feltétlenül aranyat, még mielőtt betámadna, hogy megvenném vele a csajt) 23/F
4/10 anonim válasza:
Én azon lepődtem meg,hogy még Te is úgy gondolod,hogy nem illett volna ajándék.
Bármilyen alkalomra amire meghívást kap valaki -mert gondolom,hogy meghívtad- illik ajándékot vinni. Ha mást nem, egy csokor virágot,bár attól függ, mióta vagytok együtt.A virág viszont alap.
5/10 anonim válasza:
Elég alap. Ha nem is lett volna lehetősébe, akkor is valami jelképeset, és érettségi után meg jöhet a nagyobb móka
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy vittem volna! Egy szép csokrot, meg valami személyes apróságot emléket. Nagyon nagy illetlenség, amit a párod csinált. Befizethetnéd egy etikett tanfolyamra, ha már magától nem jut eszébe, ráadásul a párjának nem visz...
7/10 A kérdező kommentje:
Én magam alapból olyan vagyok, hogy bárhova meghívnak, nem megyek üres kézzel. Ha neki lett volna én is vittem volna neki valamit. Minimum egy csokit és egy lapot. De ezeket a dolgokat én általában nem "kapom vissza", szóval nem is várom tőle, hogy bármit is ajándékozzon nekem. 2 éve vagyunk együtt. Legutóbb elfelejtette a névnapomat is. Mindig egyértelmű jelzéseket adok, hogy mit szeretnék, konkrétan be szoktam menni vele a boltba, és leveszem a polcról, ami tetszik, megmutogatom, hogy mennyire odavagyok érte, aztán vesz valami tök mást, ami iszonyat személytelen és gagyi. A névnapom után 5 nappal vett nekem egy boldog névnapot feliratú bögrét, de legalább olyan színben, amit világ életemben utáltam. :D
2017. máj. 7. 11:42
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy 20 és egy 24 éves személy párkapcsolata talán már nem a tini kategória.
2017. máj. 7. 14:24
10/10 anonim válasza:
Illett volna szerintem, mert mégiscsak egy ünnep, amire meg lett hívva (én vendégségbe se állítok be üres kézzel). Egy szál virág, egy szebb csoki, vagy vmi ilyen apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!