Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen ajándékot vesztek/vettetek a barátotoknak ballagására? Fiúk, milyen ajándékot kaptatok a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Milyen ajándékot szokás ilyenkor venni? segítsetek! a válaszokat előre is köszi2012. ápr. 17. 20:11
1/2 anonim válasza:
Általános iskolai vagy középsulis? Egyébként ne vegyél nagy dolgot, szerintem. Egy szép tollat esetleg?
2/2 anonim válasza:
Az én barátom is most ballag két ötletem van, még nem döntöttem el melyiket is hasznosítsam, és szeretem, ha amit adok neki az kicsit egyedi és semmiképpen nem komoly..Ezért az egyik ötletem az volt, hogy veszek egy kölyökpezsgőt és csináltatok rá egy kis pólót, valami kis poénos felirattal. A másik ötletem, hogy veszek egy pl A4-es nagyságú tükröt bekereteztetem és az eredeti ötlet hogy szintén egy kis feliratot rá pl az év embere vagy ilyesmi, de nem találtam semmi alkalomhoz illőt szóval azt találtam ki hogy üvegfestékkel megoldom a gondot és rajzolok sapit,tudod amit amerikában az érettségizők kapnak, így ha belenéz akkor magán látja
Íme az ötleteim, remélem hasznosak számodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!