Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?
#54 mivel 38 éve semmi, ezért nehezen hiszem hogy lenne. Mivel ti itt mind fennhangon hirdetitek mint valami eredményt hogy csak 3-4-5 évente jön ki.
Mire válaszoljak ? Látom ha valakinek van és undorító . Annál már csak ezeknek a nőknek a viselkedése undorítóbb akik tudnak róla és eltitkolják majd mikor kijön akkor előadják a meglepetett hogy jaj ez első... de hát nem is nagy baj hisz csak egy gyennyedző gyógyíthatatlan fertőzés ami az arcod kellős közepén van...semmiség . És ahogy a válaszolok írják rendszeres és tudnak róla ...
#55 fogalmam sincs , nagyon nem akarok belegondolni , de valószínű megkeresem az összes nőt és feljelentem szándékos egészségkárositásért vagy más módon veszek elégtételt.
Mondjuk 38 évet megúsztam bízom benne hogy több fertőző herpeszes nővel nem kerülök ismeretségbe és ezt a kis időt ami hátra van már megúszom
#58 mi van???
Szerinted egy fertőző betegség ugyanolyan info ( ha tudja magáról ) mint hogy valaki milyen kezes?
Te nem vagy normális !
A hajlamról meg a tudásról annyit hogy itt minden válaszoló azt írja 3-4-5 évente előjön neki gyerek kora óta tehát az hogy valaki nem tud róla az kamu, ha eltitkolja az undorító . Nekem és a családomnak valahogy nincs ilyen problémánk és nem veszünk alapnak egy gennyedző fertőző sebet az arcukon . Tudom fura vagyok....
A herpesz akkor fertőz, amikor aktív, könyörgöm. Nyilván az gáz, ha vki aktívan herpeszes, és tagadja. De ha épp tünetmentes, tényleg azzal lenne egyenértékű, hogy beismeri, hogy hetero vagy meg hogy egészséges a méhe.
És az emberek TÖBBSÉGÉBEN megvan rá a hajlam. Ez itt a kulcs. Ha benned nincs, akkor te a kivétel vagy, nem azt jelenti, hogy te igényesebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!