Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs annyi gerinc a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?

Figyelt kérdés
Miért jó hogy minden partnerüket meg fertőzik és játszák a hülyét mikor ki csapja a szájukat a seb hogy “jaj ilyen még sose volt” stb stb.

2021. jan. 10. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
#51 igen , ha a legkisebb gyanú is felmerül . De alap hogy a nemi betegségekre rákérdezek. Mint minden normális egészséges őszinte ember. Akinek nem kell semmit titkolnia. Egyszerűen hihetetlen hogy ennyire alapdolognak veszitek hogy mindenkinek van valami betegsége
2021. jan. 11. 15:44
 62/86 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes, hogy az első randin, vacsora közben, vagy a kapunál a csók előtt elmesélem, hogy valószínűleg, olyan 4 év múlva ki fog jönni a számon egy herpesz, ami ki fog fakadni és genny jön belőle.😄
2021. jan. 11. 15:49
 63/86 A kérdező kommentje:

#54 mivel 38 éve semmi, ezért nehezen hiszem hogy lenne. Mivel ti itt mind fennhangon hirdetitek mint valami eredményt hogy csak 3-4-5 évente jön ki.

Mire válaszoljak ? Látom ha valakinek van és undorító . Annál már csak ezeknek a nőknek a viselkedése undorítóbb akik tudnak róla és eltitkolják majd mikor kijön akkor előadják a meglepetett hogy jaj ez első... de hát nem is nagy baj hisz csak egy gyennyedző gyógyíthatatlan fertőzés ami az arcod kellős közepén van...semmiség . És ahogy a válaszolok írják rendszeres és tudnak róla ...

2021. jan. 11. 15:50
 64/86 A kérdező kommentje:
#62 elég szomorú hogy te is viccnek veszed és eltitkolod ezzel megfertőzve a másikat . Amúgy nem 4 évente hanem érdekes mód nèhany nap után jön elő , és egyik se tagadta hogy volt már korábban és hogy előtte hazudtak
2021. jan. 11. 15:52
 65/86 A kérdező kommentje:

#55 fogalmam sincs , nagyon nem akarok belegondolni , de valószínű megkeresem az összes nőt és feljelentem szándékos egészségkárositásért vagy más módon veszek elégtételt.

Mondjuk 38 évet megúsztam bízom benne hogy több fertőző herpeszes nővel nem kerülök ismeretségbe és ezt a kis időt ami hátra van már megúszom

2021. jan. 11. 15:55
 66/86 anonim ***** válasza:
100%
18 éve vagyok a párommal, valahogy sikerült nem elkapnia.
2021. jan. 11. 15:56
 67/86 A kérdező kommentje:
#60 elég undorító és bicska nyitogató a viselkedésed. És iszonyat felelőtlen. Ne csodálkozz ha egyszer valamelyik partnered rendesen helyre tesz 🤮
2021. jan. 11. 15:57
 68/86 anonim ***** válasza:
100%
Mint írtam, 18 éve együtt vagyunk, nem kapta el és nem is akadt ki, ha épp kijött. Bár ő a te korodban már apuka volt és nem vén fejjel kereste a herpesz mentes igazit.😄
2021. jan. 11. 16:00
 69/86 A kérdező kommentje:

#58 mi van???

Szerinted egy fertőző betegség ugyanolyan info ( ha tudja magáról ) mint hogy valaki milyen kezes?

Te nem vagy normális !

A hajlamról meg a tudásról annyit hogy itt minden válaszoló azt írja 3-4-5 évente előjön neki gyerek kora óta tehát az hogy valaki nem tud róla az kamu, ha eltitkolja az undorító . Nekem és a családomnak valahogy nincs ilyen problémánk és nem veszünk alapnak egy gennyedző fertőző sebet az arcukon . Tudom fura vagyok....

2021. jan. 11. 16:02
 70/86 anonim ***** válasza:
100%

A herpesz akkor fertőz, amikor aktív, könyörgöm. Nyilván az gáz, ha vki aktívan herpeszes, és tagadja. De ha épp tünetmentes, tényleg azzal lenne egyenértékű, hogy beismeri, hogy hetero vagy meg hogy egészséges a méhe.

És az emberek TÖBBSÉGÉBEN megvan rá a hajlam. Ez itt a kulcs. Ha benned nincs, akkor te a kivétel vagy, nem azt jelenti, hogy te igényesebb vagy.

2021. jan. 11. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!