Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?
Figyelt kérdés
Miért jó hogy minden partnerüket meg fertőzik és játszák a hülyét mikor ki csapja a szájukat a seb hogy “jaj ilyen még sose volt” stb stb.2021. jan. 10. 23:28
11/86 anonim válasza:
Az emberek többsége azt sem tudja, milyen tünetei vannak a herpesznek, és fel sem tűnik nekik, ha épp elkapták, mert azt hiszi, csak kipállott / kiszáradt a szája vagy allergiás tünet.
12/86 anonim válasza:
miert nincs annyi gerinc a ferfiakban hogy elmondjak ha chlamydiajuk van ? kb ennyi ertelme volt a kerdesnek, lehet maga se tudott rola, vagy meg sose volt neki, illetve nem gondolta hogy ki fog jonni, esetleg tenyleg egy szemet volt aki szandekosan fertozott meg
13/86 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni néha (úgy 3-4 évente egyszer). Az elég látható. Olyan nincs, hogy egy herpesz, vagy annak a kezdete nem látható, felismerhető. Tehát a kérdés, hogy te miért csókolsz olyan lányt, akinek herpesz van a száján? Vagy ennyire hülye vagy, hogy fel se ismered? Ha meg semmi nem volt a száján (tehát az égvilágon semmi, annyira az elején volt a dolog) akkor a csaj mégis honnan a francból tudta volna? Idióta
14/86 anonim válasza:
Ugye azt tudod, hogy amikor nem jön ki akkor nem is fertöz. Csak éppen benne van a szervezetben. Ezért jo ha világosban csokolozol a lánnyal és rendesen kinyalod. Ha éppen kijött a herpesze akkor látod és nem csokolozol, nem nyalsz, nem dugsz. Ennyi!
15/86 A kérdező kommentje:
#10 nem tudom melyik válasz mêg a tiéd ,de én nem pontozok...az a többi olvasó, válaszoló dolga
2021. jan. 11. 01:04
16/86 A kérdező kommentje:
#13 felismerem és nem csokolok meg olyan nőt. De többről kiderült utána hogy van neki, konkrêtan előjött.
Nekem 38 év alatt egyszer se, nemhogy 3-4 évente. Kb öngyilkos is lennék vagy az életbe nem érnék máshoz ilyen undoritó betegségem lenne. Elég elborzasztó és undoritó hogy ezt te ennyire termêszetesnek veszed , főleg hogy ki tudja hány tucat embert fertöztél már meg!
2021. jan. 11. 01:09
17/86 A kérdező kommentje:
#9 igen elmondom az összeset, azaz a semmit. Mivel semmilyen fertöző nemi betegségem, vagy gombám nincs. Egészséges a szám és a farkam is. Járok szűrésre. Elég szomorú ha ilyen általánosan vélekedsz arról hogy nem kell a másikat tájékoztatni ezekről a betegségekről, mert ez olyan hétköznapi, adjuk tovább nyugodtan hisz biztos neki is van már...
2021. jan. 11. 01:13
18/86 anonim válasza:
Nekem is van gyerekkorom óta. 18 éve vagyok a párommal és még nem kapta el tőlem. Ha kijön 5 évente egyszer, vigyázok. Viszont a te agybajodat nem.lehet kivédeni.
19/86 anonim válasza:
Te hülye vagy. 5 évente egyszer kijön a herpesz a számon, majd pont ezzel fogunk foglalkozni a maradék 4 év és 364 napban:DDD
20/86 anonim válasza:
És hol/hogyan akarsz olyan nőt találni, aki nem herpeszes? Ajak, nem nemi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!