Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs annyi gerinc a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?

Figyelt kérdés
Miért jó hogy minden partnerüket meg fertőzik és játszák a hülyét mikor ki csapja a szájukat a seb hogy “jaj ilyen még sose volt” stb stb.

2021. jan. 10. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 A kérdező kommentje:

#20 ja bocs nem tudtam hogy ez ekkora kérés, és ilyen kiváltság hogy nem egy gennyes, sebszájú nőt találjak és hogy nem egy ilyet szeretnék csokolgatni...

Kicsit lemaradtam ebben a témában...

2021. jan. 11. 02:57
 22/86 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy az a herpesz, ami kiül a szádra, nem az a herpesz, amit odalenn kapsz el, de mindegy. Amúgy meg a magadfajták szokták természetesnek tekinteni a halszagú pinát, pedig az is fertőzést jelez...
2021. jan. 11. 03:06
 23/86 anonim ***** válasza:
98%
Tudomásom szerint nincs herpeszem, vagy legalábbis eddig nem jött ki rajtam, de nem értem, miért viszonyulsz hozzá úgy, mintha lepra lenne.
2021. jan. 11. 04:11
 24/86 anonim ***** válasza:
99%
Ha szerinted borzasztó és undorító, hogy 3-4 évente herpesz van a számon (ami pár nap alatt nyom nélkül múlik el), akkor javaslom látogass el egy pszichológushoz, mert nem normális, hogy 38 évesen egy 15 éves gondolkodási szintjén rekedtél meg. De hogy tovább sokkoljalak, már hüvelygombám is volt életem során, és néha 1-2 pattanás is befigyel az arcomom. És amikor kakálok az sem rózsaillatú:)
2021. jan. 11. 04:43
 25/86 anonim ***** válasza:
97%

Herpesz? Amatőr...egy jó kis kifordult, gyulladt, gennyedző, véres, aranyér, na az a tuti! És hiszed vagy sem, SOK nőnek van szülés után, vagy sporttól!

Vagy láttál már balerina lábat?

Képzeld el őt, az ágyadban: [link]

És tudod mi van a cipőjében? Ez: [link]

2021. jan. 11. 05:03
 26/86 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valaki félinformációk és orvosi-bulvárcikkek alapján alkot véleményt, már csak az a viccesebb, mikor mindezt 38 évesen teszi.

Az ajakherpesz az emberek 90%-ában benne van és a legtöbben már az óvodában, általános iskolában elkapják. Tünete viszont annak van, akinek 1: legyengül a szervezete, 2: hajlama van rá, hogy kijöjjön.

Tehát ha neked nem jött ki, miközben bevallottan több olyan lánnyal csókolóztál, akinek kijött, akkor örülj neki, hogy 38 évesen ennyire egészséges vagy. Ettől még simán benned lehet a vírus és az alvó vírust nem mutatja ki semmilyen STD szűrés.

De ha többen tanulmányoznák az emberi szervezetet, akkor tudnák, hogy rengeteg baktériumból meg gombából áll, ami ELENGEDHETETLEN a szervezet működéséhez, ugyanakkor ha rossz helyre kerül, akkor meg is halhatsz tőle.

E-coli és Candida gomba például a normál bélflóra részei, de ha rossz helyre kerül (nem feltétlenül análszex, kakiszex vagy ánusznyalás miatt, elég ha seggtörlés után nem mosod meg normálisan a kezed vagy valaki után megfogod a kilincset vagy a BKV-n valamit esetleg egy korlátot, akinek szaros volt a keze), akkor komoly betegségeket okozhat. De még ez se kell, komolyabb antibiotikum kúra esetén is legyengült szervezetben elszaporodhat.

Vagy a Strepptococcus aureus is a bőr normál savköpenyének a része és komoly szerepe van a kórokozók lebontásában, de ha egy nyílt seben keresztül bejut a szervezetbe vérmérgezést is okozhat és meghalhatsz tőle.

Inkább az a szomorú, hogy a HPV 160 valahány törzséből a 8 gyakori ellen lévő védőoltást nem erőltették annyira, mint a mostani covidosat, így manapság már az összes aktív szexuális életet élő fiatalban tuti van több törzs is, aminek egy része - pont amelyik nem okoz látható herpeszt vagy bármilyen tünetet - rákkeltő.

2021. jan. 11. 06:29
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémád. A herpesz akkor fertőz amikor épp kijon valakin. Ha látod rajta nem csokolod meg. Ennyi. Ha nem látod meg nem fog megfertozni attól hogy néha szokott neki lenni.
2021. jan. 11. 07:19
 28/86 anonim ***** válasza:
98%
Aranyos, hogy 38 évesen nem tudod, hogy a te tested is tele van vírusokkal, baktériumokkal, mint ahogy a 26-os írja. Végülis nem akkora baj, hogy te ekkora idióta vagy, több normális lány marad nekünk :)
2021. jan. 11. 08:22
 29/86 anonim ***** válasza:
100%
Immunrendszer legyengülése miatt szokott kijönni a herpesz, sőt van, hogy valaki olyat eszik, megundorodik valamitől. nem törvényszerű, hogy te mástól kapod el.
2021. jan. 11. 09:40
 30/86 A kérdező kommentje:

#28 az összes ilyen sebesszájú fertőt örömmel át engedem neked.

És akkor boldogan megoszthatjàtok az összes gombátokat, virusotokat és minden szxrt ami ugye mindkettőtöknek alapból van. Nekem nem hiányzik ...

Szerintem meg az aranyos hogy az általános , esetenként szükséges baktériumokat összemossátok a szájon vagy máshol levedző sebeket okozó vírussal , mondvàn természetes hisz másnak is van.

NEM! Képzeld el NEM mindenki rohangál ilyennel a pofáján. Ha benne van a vírus , ha nem.

2021. jan. 11. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!