Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs annyi gerinc a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?

Figyelt kérdés
Miért jó hogy minden partnerüket meg fertőzik és játszák a hülyét mikor ki csapja a szájukat a seb hogy “jaj ilyen még sose volt” stb stb.

2021. jan. 10. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
100%

Én a győzködést feladtam, már csak a kíváncsiság hajt.

Szinte biztos, hogy benned is ott a vírus és tünetmentes vagy. Szóval te úgy kezded az ismerkedést, hogy "Na és mondd csak, szokott néha herpesz lenni a szádon?" és ha igen, akkor kuka, pedig lehet hogy csak 3 évente van neki 3 napig?

Bár azért ne hasonlítsuk már a HIV-et egy herpeszvírushoz..:) Lehet hogy kezelhető, de pl gyereked sosem lehet. Azért ez nem olyan, mint egy pár napig tartó hólyagocska a szádon.

2021. jan. 11. 12:22
 52/86 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert a HIV, meg a herpesz ugyanaz 🤷‍♀️ Te jó ég. Én komolyan remélem, hogy egyszer kijön rajtad, és meghasonulsz a létezésben. Vagy azt is megnézném, ahogy kivágod a feleséged tizen, huszon év, és x gyerek után, mert kijön a száján pár hólyag. Komolyan nem vagy 100-as,ha ezt komolyan gondolod. Az ég óvjon minden szingli nőt tőled.
2021. jan. 11. 12:41
 53/86 anonim ***** válasza:
100%

“ #47 tünetmenteshez csak , akinek soha nem jön elő !!!

Ha előjön az undorító és kuka nő.”

A nevükben is köszönöm!

Remélem egyszer kijön rajtad egy akkora herpesz, ami befedi azt a hülye fejed :)

2021. jan. 11. 12:50
 54/86 anonim ***** válasza:
100%

És ha egyszer rajtad jön ki mit csinálsz? Dunanak mész?

De tényleg arra miért nem válaszolsz hogy hogy a pcsaba nem látod ha egy nőnek herpesze van?

2021. jan. 11. 12:59
 55/86 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi lesz ha kijön rajtad?
2021. jan. 11. 13:07
 56/86 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi herpeszes nők gonoszak vagyunk és egyetlen vágyunk, hogy elterjesszük a herpeszt az egész világon.
2021. jan. 11. 14:36
 57/86 anonim ***** válasza:
95%
ilyen viselkedessel ne csodalkozz ha 38 evesen meg mindig egyedul vagy
2021. jan. 11. 14:49
 58/86 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként meg, mivel az emberek többégében megvan rá a hajlam, úgy hogy nem is tudják, nem is tudnák bevallani. Aki meg tudja magáról, kb. olyan infónak veszi, mintha azt kellene bejelenteni egy kapcsolat elején, hogy "jobbkezes vagyok" vagy "nem vagyok cukorbeteg".
2021. jan. 11. 14:52
 59/86 anonim ***** válasza:
40%
Nekem még szerencsére sosem volt herpeszem. Hálistennek.
2021. jan. 11. 14:54
 60/86 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta előjön 5 évente, de bocs, nem első randis témának gondolom, hogy ezzel csábítgattam volna a mostani párom.😄
2021. jan. 11. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!