Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs annyi gerinc a nőkben hogy elmondják ha herpeszesek?
Ha volt bárányhimlőd, simán lehet, hogy benned is benned van, ugyanis elég gyakori szövődménye. Akkoriban pedig, amikor te abban a korban voltál, mikor jó eséllyel elkaptad, nem volt divat a védőoltás ellene.
Nem mellesleg nekem is amiatt van a szervezetemben, ennek semmi köze a nemi élethez. Legalábbis elég komolyan pszichológushoz kéne járnom, ha 4-5 évesen, mikor először kijött más oka lett volna, mint a bárányhimlő. De ne aggódj, mi undi fertőző, visszataszító nők teljesen jól elvagyunk a fennmaradó időben, amikor pedig előjön kezeljük a megfelelő módon, ahogy értelmes, felnőtt emberhez illik. Téged pedig nem tudom, ki bántott ennyire, hogy így kiperegtél egy olyan dologtól, ami az emberek jelentős részét érinti, nem halálos, könnyen kezelhető, és a hosszú inaktív szakaszban pedig nem is fertőző. Mindenesetre szerintem felejtsd el a nőzést, ha ez így kiakaszt, mert ennél komolyabb problémák is léteznek, amikbe garantáltan belerokkannál ezek alapján.
#39 te szerencsétlen mit nem értesz azon hogy vannak jó és szükséges baktériumok és vannak fertőző vírusok. A kettő nagyon nem ugyanaz. Képzeld látok és nem szokásom levedző, gennyes sebeket nyalogatni ...
Aki vírusos és tunetes az nem oké
Aki vírusos és egész életében tünetmentes az oké... ennyire egyszerű
#41 elég szomorú hogy így gondolkodsz. Nem a halálosságról van szó , hisz ma már a Hív se az. Hanem a felelősség teljes viselkedésről. Hogy korrekt vagy a másikkal és el mondasz olyan dolgot ami érintheti.
Milyen komolyabb dolog van mint a hazugság?
Kösz én mint undi pasi jól el vagyok mindenféle sebes fertőzés nélkül ...
Ennyit egy nő se ér
Akkor arra jutottunk, hogy többé nem nyúlsz nőhöz, igaz? Hisz mindenkiben ott van :)
Jó matyizást :P
#47 tünetmenteshez csak , akinek soha nem jön elő !!!
Ha előjön az undorító és kuka nő.
De előjönni bármikor előjöhet... olyannak is, aki nem is tudott róla, hogy hajlamos rá, mert 33 évig nem jött nála elő. A legtöbb emberben erre megvan a hajlam. És nem igényesség kérdése a dolog.
Arról nem is beszélve, hogy pl. olyan allergiás reakciók is vannak, amik szakavatatlan ember simán herpesznek mond. De gyanítom, te orvos vagy mellette, aki azonnal keni-vágja :).
Egyébként, ha ennyire irtózol a gondolatától is, ajánlom a fleshlightot vagy a guminőt, az garantáltan nem lesz herpeszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!