Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, nektek milyen elvárásaitok vannak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Rengeteg mondják, hogy gáz elvárni, hogy a férfi is diplomás legyen. A nem diplomás férfiak viszont nehezen értik meg kis túlzással az egész életem, amit végigtanultam. Volt egy problémásabb kapcsolatom aminek végül az vetett véget, hogy a párom eldöntötte, hogy nem lesz diplomája. Ezt még meg tudtam volna érteni, sokan döntenek így, de ő 29 évesen más opciót sem keresett, ami előrébb vitte volna az életben. Úgyhogy összeségében az ambíció hiánya számomra nagyon taszító.

Alapvető dolgok bizonyára mindenkinél szerepelnek, tisztelet, humorérzék, elfogadás, szexualitás, a legfontosabb pedig a hasonló világnézet és hogy legyen miről beszélgetni. :)

Furcsa dolog, hogy a fent említett kapcsolatban a legfőbb gond az volt, hogy teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Nem éltünk együtt, mert a szüleinél igyekezett spórolni, és hát a fizetése miatt Pesten nem is nagyon hajlott arra, hogy elköltözzön. Meguntam a dolgot.

Nálatok mi a legfőbb elvárás, illetve mi taszít leginkább? :)

2021. jan. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
94%

Sokaknak van befolyása a felső körökkel. Pl. Zsiga Marcellnek is, aki a 47 000 Ft-os kijelentésével pukkasztotta a népet, "csak" a milliós fizetésig tudott eljutni.

Mészáros Lőrinc vagyonának becsület értéke 407,7 milliárd forint. Valamit csak tudott, hogy ezt elérte...

2021. jan. 5. 16:15
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
Egy kitartott stróman, bárki lehetne, akár a szegedi picsaember vagy a jászberényi eszmeralda is, nem kell hozzá semmi tudás, csak Orbán Viktor barátsága.
2021. jan. 5. 16:21
 63/66 anonim ***** válasza:
71%
Mondasz valamit.
2021. jan. 5. 16:22
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem diplomás nőként önmagában az, hogy másik diplomás nem sokat jelent. Alapvetően az érdeklődési kör és a hasonló világnézet számít. Ez általában igen, a diplomásoknál van meg, de pl. egy infó-mérnökkel szerintem kevés találkozási pontunk lenne, pedig diplomás és le a kalappal, aki egy ilyen szakot el tud végezni, mert nekem biztosan nem menne. Van ilyen ismerősöm, mint ember kedvelem, de untatom, mikor a XX. századi eszmerendszerek gyökeréről beszélek vagy arról, hogy milyen római kori sírfeliratokat ástak ki éppen valahol...

Arról nem is beszélve, hogy sokkal inkább számít, hogy a másik milyen ember. A világnézet, etikai-erkölcsi szint, gondolkodás nagyon fontos nekem, és ebből következik, hogy leginkább taszító az agresszió, a primitivizmus és a morális érzék hiánya.

2021. jan. 6. 16:20
 65/66 A kérdező kommentje:

Izgalmas volt olvasni a kommenteket, értelmes eszmecseréket látni. Mészáros... hát igen, bárki lehetne a helyében, ha Orbán lenne a legjobb barátja.

Amúgy szerintem az értékrendhez a politikai álláspont is hozzátartozik. Én őszintén nem támogatom pártunkat és kormányunkat, így el sem tudnám képzelni, hogy olyasvalakivel legyek, aki az ő oldalukon áll, de olyat is ismerek, aki teljesen elzárkózik a politikától egyetemi végzettsége ellenére. Egyszer beszéltem erről egy tanárommal, félelmetes, hogy mennyi ember dugja a homokba a fejét és még szavazni se mennek el...

Morális érzékről az exem jut eszembe, aki folyamatosan azzal volt elfoglalva, mennyi baj van a romákkal és még másokkal. Mire jó rasszistának lenni egy ilyen országban? Tudom miért. Mert lényegében mi is kisebbség vagyunk itt Európában és emiatt lázadoznak annyian, hogy milyen borzalmas a sorsunk nekünk, keressünk ellenségeket, akik nálunk is rosszabbak. Na ez a hozzáállás nagyon szomorú.

2021. jan. 6. 17:05
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy szerintem az értékrendhez a politikai álláspont is hozzátartozik."

Igen, sok szempontból hozzátartozik. Ezért én pl. biztosan nem tudnék valami szélsőséges anarchistával együtt lenni. Azonban az értékrend egy tágabb dolog szerintem, míg a politika csak egy megvalósítási módszer. Úgy értve, hogy el tudom képzelni, hogy valakivel hasonló értekeket vallunk, de pl. ezeket a társadalmi kérdéseket valamelyest másképp képzelnénk megvalósítani.

Ahogy sokszor tapasztalom, hogy aki elzárkózik a politikától az főleg a mostani felhozataltól zárkózik el, nem feltétlenül közéleti kérdésektől.

De úgy érzem, hogy ez már egy másik topik. :))

2021. jan. 9. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!