Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők, nektek milyen elvárásaitok vannak egy párkapcsolatban?
Rengeteg mondják, hogy gáz elvárni, hogy a férfi is diplomás legyen. A nem diplomás férfiak viszont nehezen értik meg kis túlzással az egész életem, amit végigtanultam. Volt egy problémásabb kapcsolatom aminek végül az vetett véget, hogy a párom eldöntötte, hogy nem lesz diplomája. Ezt még meg tudtam volna érteni, sokan döntenek így, de ő 29 évesen más opciót sem keresett, ami előrébb vitte volna az életben. Úgyhogy összeségében az ambíció hiánya számomra nagyon taszító.
Alapvető dolgok bizonyára mindenkinél szerepelnek, tisztelet, humorérzék, elfogadás, szexualitás, a legfontosabb pedig a hasonló világnézet és hogy legyen miről beszélgetni. :)
Furcsa dolog, hogy a fent említett kapcsolatban a legfőbb gond az volt, hogy teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Nem éltünk együtt, mert a szüleinél igyekezett spórolni, és hát a fizetése miatt Pesten nem is nagyon hajlott arra, hogy elköltözzön. Meguntam a dolgot.
Nálatok mi a legfőbb elvárás, illetve mi taszít leginkább? :)
Illetve még valami:
A csajozásban rengeteget gyakoroltam. Volt, mikor egy nap 40 nőt szólítottam meg.
Matematika: vettem egy rakás füzetet, és teleírom számításokkal! Ha kell 30-40 füzetet is teleírok!!!
Én akarok menni a legjobb.
Na mindegy, ennyit rólam. xD
"Ha egyszer eljutok a PhD fokozatig"
Tipikus frusztrált proli vagy hallod. Vicces, hogy 8 osztállyal osztod az észt másoknak, olyanoknak akik ellenben veled, már láttak is belülről egyetemet, illetve már ténylegesen eljutottak a PhD fokozatig.
Én történelem szakos vagyok, mert engem ez érdekel, képzeld, a pontjaim alapján mehettem volna "menőbb" szakokra is, de amióta az eszemet tudom, történész akarok lenni.
Ez is olyan szak, amihez mindenki "ért", mert azt hiszi, hogy ha megnézi Szántai Boborján szittyológus videóit, akkor már többet tud, mint egy töri Phd-és...
Ahogy fentebb írták, a laikusoknak szánt ismeretterjesztő kiadványok nem szakirodalom. Szép dolog, ha valaki lapozgatja őket, de attól még nem fog elmélyült tudást szerezni. Helyedben visszavennék az arcomból, mert bármelyik büfészakos szalonképesebb egy 8. osztályt végzett prolinál, aki úgy szédülne egy egyetemi aulában, mint paraszt az az aszfalton. De valószínűleg ezzel nagyon is tisztában vagy, innen ez a mérhetetlen frusztráció, amit nagyképűséggel és magabiztossággal próbálsz álcázni, kár, hogy egyelőre egy nagy senki vagy.
"A tanulás is nekem csak szórakozás"
Akkor eddig miért nem tanultál?
Csajokat meg bárki feltud szedni.
Na látod, pont ezért éri meg nekem tanulni, mert az ilyenek, mint amilyen te vagy, iszonyatos frusztrációt fognak érezni, mikor egy ilyen prolit, mint amilyen én vagyok, dokorrá avatnak.
Márpedig ha kell, akkor nem 30-40, de 100-150 füzetet is teleírok havonta. Nekem ez megéri. Majd instagram lájvban meg elmeselem a story-t. Eddig csak 1200 követőm van, de addigra több lesz.
"Márpedig ha kell, akkor nem 30-40, de 100-150 füzetet is teleírok havonta"
Azt elárulod, hogy ez mégis hol segíti a fejlődésed? xD
Tanulási módszer, minél többször írok le valamit, annál jobban megjegyzem.
Matematikai műveleteknél meg gyakorlásként nagyon jó, ha valaki havi több ezer műveletet old meg.
Az első "csak" lexikális tudás, van a megszerzésére egyébként is jobb módszer, mint füzeteket teleírni.
"Matematikai műveleteknél meg gyakorlásként nagyon jó, ha valaki havi több ezer műveletet old meg."
Azt pedig matematikusként mondom, hogy ennek az ég világon semmi értelme.
Matematikusként neked nyilván olyan eszed van, nem nagyon kell magad megerőltetni, pl. az egyenletek megértéséhez.
Én nem értem meg elsőre, de minél többször írok egyenleteket le, annál jobban értem meg a logikát, ami működteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!