Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, nektek milyen elvárásaitok vannak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Rengeteg mondják, hogy gáz elvárni, hogy a férfi is diplomás legyen. A nem diplomás férfiak viszont nehezen értik meg kis túlzással az egész életem, amit végigtanultam. Volt egy problémásabb kapcsolatom aminek végül az vetett véget, hogy a párom eldöntötte, hogy nem lesz diplomája. Ezt még meg tudtam volna érteni, sokan döntenek így, de ő 29 évesen más opciót sem keresett, ami előrébb vitte volna az életben. Úgyhogy összeségében az ambíció hiánya számomra nagyon taszító.

Alapvető dolgok bizonyára mindenkinél szerepelnek, tisztelet, humorérzék, elfogadás, szexualitás, a legfontosabb pedig a hasonló világnézet és hogy legyen miről beszélgetni. :)

Furcsa dolog, hogy a fent említett kapcsolatban a legfőbb gond az volt, hogy teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Nem éltünk együtt, mert a szüleinél igyekezett spórolni, és hát a fizetése miatt Pesten nem is nagyon hajlott arra, hogy elköltözzön. Meguntam a dolgot.

Nálatok mi a legfőbb elvárás, illetve mi taszít leginkább? :)

2021. jan. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
71%

Ugyan miért ne lehetne intelligens?

Az a baj veletek diplomásokkal, hogy az embereket a papírok alapján ítélitek meg. Az a munkás, akit te lenézel, lehet, hogy sokkal jobb képességekkel rendelkezik, mint az itteni diplomás banda együttvéve.

Aki nem megy egyetemre, az nem feltétlenül azért nem megy, mert nem tudná elvégezni, hanem azért, mert nem akar oda járni. Nem az ő stílusa, hogy 10-12 órát magoljon.

2021. jan. 4. 20:56
 12/66 anonim ***** válasza:
81%
#6 szóval neked az van, azért sértődtél meg?
2021. jan. 4. 21:00
 13/66 anonim ***** válasza:
37%

"Szerezz egy büfészakos diplomàt utána jàrtasd a szád.

Csak az ostoba és lusta emberek büfészakoznak akik egy érettsègit is verítékkel hoznak össze."

------

Miért, egy büfészakos diplomàt nehéz megszerzni? :D

Nézd csak meg az amerikanisztikát! Büfészak. Nehéz? Nem. Csak angolul kell tudni hozzá beszélni, meg magolni. Kb. ennyi követelmény van.

A gimnáziumi természettudományos oktatás jóval nehezebb. Mint említettem, nekem 8 általánosom van, én most csinálom estin az érettségit, idén végzem el a 10. osztályt.

Állítom, hogy az egyetemi büfészakot könnyebben elvégezném, mert csak tartalmasabb, de nem nehezebb, sőt könnyebb is.

2021. jan. 4. 21:14
 14/66 Varga Lilian ***** válasza:
100%

Vègigolvasva a kommenteket... hát... butábbak a "melósok" mint a "diplomások"...mert? Tegyük fel egy asztalosnak nincs diplomája de olyan kispadot tud csinálni a lányának unokájának hogy a szemed könnybe lábad tőle... még én bár diplomás vagyok a fűrészt is rosszul tartom a kezemben....nos..ki mihez ért...

Viszont ami az érzelmi intelligencia körébe tartozik az szintén nem papírhoz kötött... családból és baráti körből hozzá az ember...ne ítéljük el másokat addig amíg meg nem ismerjük!!!

2021. jan. 4. 21:20
 15/66 noone91 ***** válasza:
61%

Nos, kérdező, habár nem nekem szól a kérdés, de miután végigolvastam meg kellett állapítanom, hogy remélem nem ismerjük egymást, mert azonnal elválnék a kedvedért. :))))))))))))

29F

2021. jan. 4. 21:21
 16/66 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos a diploma, ha lehetne akkor nekem is lenne a szakmámból, eddig egy nőnél sem volt probléma hogy nincsen, szerintem az a gáz ha valaki nem tud kommunikálni, illetve látszik hogy aluliskolázott... kivételek vannak (annak tartom magam), 2 hosszú kapcsolatom is volt diplomás nővel, nem volt semmi különbség a mindennapjainkban, ugyanannyira jól éreztük magunkat mint ha neki sem lenne... (nekem azért nincsen mert burkoló vagyok), ciki a szakmunka lehet, de ha az ember nem melósruhábam van, akkor azért nem ciki vele mutatkozni ha ki kell szállni a 2013-as Dodge Challengerből, vagy a Van Graaf-ban rá kell valamire mutatni ugye?😂
2021. jan. 4. 21:24
 17/66 anonim ***** válasza:
81%
16 os voltam, 31F :)
2021. jan. 4. 21:26
 18/66 Varga Lilian ***** válasza:
100%

#16! Miért ciki a melós ruha?

Nem kötekedèsből, csak mindig érdekelt hogy az miért is gáz...te máshoz értesz mint én...te burkoló vagy én meg tanító...te házat "építessz" én meg "gyermekszíveket". Mitől jobb vagy rosszabb egyik mint másik?

Lehetek én is ciki a burkoló céges vacsin mikor a szakmáról van mivel azt se tudom mi hogy van... :)

2021. jan. 4. 21:29
 19/66 anonim ***** válasza:
80%
Irónia volt maximálisan, nem a papír teszi az érzelmi fejlettséget szerintem, ezért nem értettem soha ezt a diploma mániát :) szerintem ezt nem tudod leszűrni egy beszélgetésből vagy egy megjelenésből hogy kinek van vagy kinek nincsen, az a ciki ha valaki nem akar tenni magáért vagy a családjáért
2021. jan. 4. 21:32
 20/66 anonim ***** válasza:
81%

*"Állítom, hogy az egyetemi büfészakot könnyebben elvégezném, mert csak tartalmasabb, de nem nehezebb, sőt könnyebb is."

Nem kötözködni akarok, de ezzel a kijelentéssel sem tudok maradéktalanul egyetérteni. Teljesen mindegy, hogy az ember milyen vagy mennyire nehéz szaknak ugrik neki, ha nem érdekli az adott fakultáció, nincs motiváció amivel végig vigye és az agya is lezsibad, ha uncsi számára unalmas dolgokat kell tanulni. Van egy diplomám már, de biztos beletőrne a bicskám az informatikába vagy egy anglisztika szakba, de egy nemzetközi kapcsolatok vagy közgazdász szak sem lenne egyszerű menet.

A témához annyit fűznék hozzá, hogy sok olyan pár van a közelemben, ahol az egyik fél diplomás a másik nem. És ebben szép számmal vannak nők is. És az sincs bizonyítva, hogy ezek a kapcsolatok csak ideig óráig műkődnek, mert ebből az egyik pár a rokonaim, és már igencsak tapossák a 60-at.

A boldogsság nem ettől függ.

2021. jan. 4. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!