Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők, nektek milyen elvárásaitok vannak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Rengeteg mondják, hogy gáz elvárni, hogy a férfi is diplomás legyen. A nem diplomás férfiak viszont nehezen értik meg kis túlzással az egész életem, amit végigtanultam. Volt egy problémásabb kapcsolatom aminek végül az vetett véget, hogy a párom eldöntötte, hogy nem lesz diplomája. Ezt még meg tudtam volna érteni, sokan döntenek így, de ő 29 évesen más opciót sem keresett, ami előrébb vitte volna az életben. Úgyhogy összeségében az ambíció hiánya számomra nagyon taszító.

Alapvető dolgok bizonyára mindenkinél szerepelnek, tisztelet, humorérzék, elfogadás, szexualitás, a legfontosabb pedig a hasonló világnézet és hogy legyen miről beszélgetni. :)

Furcsa dolog, hogy a fent említett kapcsolatban a legfőbb gond az volt, hogy teljesen más elképzeléseink voltak a jövőt illetően. Nem éltünk együtt, mert a szüleinél igyekezett spórolni, és hát a fizetése miatt Pesten nem is nagyon hajlott arra, hogy elköltözzön. Meguntam a dolgot.

Nálatok mi a legfőbb elvárás, illetve mi taszít leginkább? :)

2021. jan. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem a kérdezőt, ha a pénz fontos számára, miért akar diplomást? Egy kukás is többet keres a legtöbb diplomásnál (sajnos).
2021. jan. 5. 12:40
 32/66 anonim válasza:
90%

9-es te tipikusan az a rátarti proligyerek vagy, aki, ha felszed egy egyetemista csajt, feszengve várja a bejáratnál (már messziről érezni a pacsuli - axedezodor - szagát), aztán kéretlenül előadja a barátnője csoporttársainak, hogy ő bizony igazi melósgyerek, aki "kivételesen intelligens" csak hát még nincs érettségije, de most járja és majd utána atomfizikus lesz, de ha mégsem, akkor marad melós, mert ő ilyen büfészakokra nem akar ám járni. Aztán büszkén kihúzza magát, és azt hiszi, hogy a kínos csend a szavai bölcsességének szól.

Bár lenézi az egyetemistákat, de azért a gyárban és a kocsmában dicsekszik vele, hogy a csaja egyetemre jár, mintha legalábbis ő maga járna a szakra. Ha egy másik egyetemistával találkozik, akkor lenézően tudtára adja, hogy: az én csajom pszichológia szakos, te mit is tanulsz? - jah, hogy germanisztikát, az egy büfészak.

A barátnője csoporttársaira kórosan féltékeny, retteg, hogy egy szabad bölcsész lecsapja a kezeiről őt, a melós gyereket. Ezért figyeli, követi, nyomoz a barátnője után, mikor kivel találkozik. Egyetemi filmklub? Sz*pni mész oda te r*banc ne tagadd! Megdöntött az a régész gyerek igaz?! Rám nézzél ha hozzád beszélek!

Miután a sorozatos lelki terrort végleg megelégelve a barátnője kidobja, szentül hiszi, hogy azért történt, "mer' melós", és engesztelhetetlen gyűlölettel lesz az egyetemisták iránt. Később, idősebb korában egy megkeseredett proli lesz, akinek rögeszméje, hogy az élete azért sz@r, mert a gyíkemberek összeesküdtek ellene.

2021. jan. 5. 13:08
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

"Megdöntött az a régész gyerek igaz?!"

XD

2021. jan. 5. 13:30
 34/66 anonim ***** válasza:
61%
Diplomás nő vagyok. Szeretem, ha egy srác értelmes és az agyi kapacitások alapján szelektálok elsősorban. Nem a diploma vonz, hanem az értelem, ha egy férfiban meglátom az értelem szikráját megcsillanni, akkor nem érdekel a végzettsége. Volt több olyan férfi, akihez vonzódtam, pedig nem volt diplomájuk. De azt tapasztalom, hogy ez hosszútávon hátrány. Volt már olyan férfi, aki megmondta, hogy nagyon bejövök neki, mint nő, de egyszerűen kisebbrendűségi komplexusa lenne mellettem.
2021. jan. 5. 13:58
 35/66 anonim ***** válasza:
31%

Hát, ha nem lennék kivételesen intelligens, akkor nem is állnának velem szóba a diplomás lányok. Elméletileg, aki képzetlen, az nem tudja magát kifejezni, buta, mint a tök. Ha nekem ez mégis megy 8 általánossal a hátam mögött, akkor valamit csak tudok.

Nem atomfizikus akarok lenni, hanem kvantummechanikával akarok foglalkozni. Azért, mert az ismeretterjesztő könyvek elvarázsoltak, hogy kvantumszinten a világ, a valóság más. Ezért is döntöttem úgy, hogy leérettsegizek, lediplomázok, és mikor kimaxoltam a csajozást, a családom mellett a természettudománnyal akarok foglalkozni. Kell valami cél az öreg napjaimra is.

A többi, amit írtál, értelmetle fecsegés, még cáfolni sem érdemes. Nekem a csajozás szórakozás, nem veszem olyan komolyan.

2021. jan. 5. 14:10
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Minél butább valaki, annál inkább hajlamos túlbecsülni a képességeit, ezt nevezik Dunning–Kruger-hatásnak, ahogy valaki már írta.
2021. jan. 5. 14:21
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

#35 Komolyan kérdezem, miből gondolod, hogy kivételesen intelligens vagy?

Az ismeretterjesztő könyvekben egyébként semmi tudományos nincs, mivel laikusoknak szánják, nem biztos, hogy egyetemi, komoly szinten is tetszene a fizika.

Míg megnézel egy dokumentumfilmet vagy elolvasol egy könyvet, addig azt érzed: Fú, ez tök érdekes.

Egyetemen viszont lehet rosszul leszel, mikor rájössz, hogy magasabb szintem a fizika igazából töménytelen matematika, annak nem a legegyszerűbb része.

2021. jan. 5. 14:27
 38/66 anonim ***** válasza:
34%

"22-es vagyok. A Genfi Egyetemen csinálom a kémia doktorit, a barátnőm tanár szakos Szegeden a bölcsészkaron. Az embereknek különböző az érdeklődési területük, nem lehet mindenki fizikus, nem is akar(!) mindenki az lenni, a bölcsészeknek és a művészeknek is megvan a társadalmi haszna. Én irigylem a párom klasszikus műveltségét, sosem kellett miatta szégyenkeznem sehol. Egyébiránt egy sikeres, egészséges önbizalmú embernek nem kell bizonygatnia magáról semmit, és nem is érez késztetést arra, hogy leszóljon másokat, ez inkább egy komplexusokkal terhelt személyiségre vall... Neked még 10. osztályos esti érettségizőként nagyon nincs kompetenciád arra, hogy releváns véleményt alkoss bármelyik egyetemi szakról, ne is haragudj, de ehhez még sokat kell művelődnöd s tanulnod."

#22-es

Na, és aztán mi van akkor, ha leszólok másokat? Én éppen azt élvezem az életben, ha másoknál jobb lehetek, másokkal versenyezhetek. A tanulás is nekem csak szórakozás, nagyon fog tetszeni, amikor a sok utálóm azt látja, és folyamatosan haladok felfelé, és magasabb szintre lépek a tanulásban is. A fizikát nem csak azért valasztottam, mert érdekel, hanem azért is, mert az emberek többsége nem ért hozzá, én meg igen, és jó vele menőzni.

A csajozást szintén azért csinálom, mert élvezem azt, hogy züllött ember vagyok, ennek ellenére megy. Jó látni mások arcán a megdöbbenést, a frusztrációt.

És legvégül a pénz. A családi vállalkozások jól mentek, ezért hamar extrém cuccokhoz jutottam m. Természetesen az instagramra pakolom ki, az új almás telefont, hogy milyen helyekre jártam, stb.

Én mindent azért csinálok, mert tetszik az, hogy mások irigykednek. Ha egyszer eljutok a PhD fokozatig, annak is az lesz az oka, hogy megbotránkoztatok vele nasokat. A figyelem rám irányul, és ez nekem jó.

2021. jan. 5. 14:30
 39/66 anonim ***** válasza:
63%

A matematikai tudásomat előlről építem fel. Ugyanazt csinálom, mint amikor a csajozást tanultam, azt is lépesenként húztam fel.

A nőkről feljegyzéseket készítettem, és tanulmányoztam, hogy mit ronthattam el, modelleket alkottam, és így léptem felfelé. Kipróbáltam ezt, azt, amazt.

A matematikai tudásom szintén így fejlődik. Tegnap este a valószínűségi játékokkal foglalkoztam. Mellette sakkozok is.

2021. jan. 5. 14:35
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Szóval pszichopata vagy. Oké, menő xD

Azt azért megjegyzem, hogy a gimis matek semmi, szó szerint semmi a magasabb matematikához képest.

2021. jan. 5. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!