Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz, ha valakinek magasak az elvárásai?
Sok férfi panaszkodik erről itt. Ők jobban örülnének, ha a nőknek is annyira mindegy lenne, kivel jönnek össze, mint nekik? Nekik nem lenne rossz érzés, ha csak azért lenne velük valaki, mert elég alacsonyak az igényei hozzá?
Szerintem egy férfitől is tiszteletre méltóbb, ha sokat vár el és megválogatja a partnerét, nem csak sorra nyomul minden lányra, akit meglát.
Szerintem az a rossz amikor valakinek ezek olyan elvárások amiket ő maga sem teljesít.
Amikor valakinek olyan elvárásai vannak,hogy legyen budai villája,20 milliós autója stb. Emiatt panaszkodnak nem azért mert valakinek egészséges elvárásai vannak.
Férfiként nekem nem fáj, ha egy nőnek magasak az elvárásai. Nekem is magasak a nők terén, igaz nem a mellméret, meg a hajszín fronton, de vannak elvárásaim bőven.
Szerintem mindenki olyan elvárásaokat támaszt, amilyeneket akar, csak utána ne nyafogjon, hogy minden férfi mocsok vagy mindenki más hibás, hogy ő egyedül marad.
Van pl nő barátnőm, akinek alapvető elvárása, hogy a férfi piszkosul jól nézzen ki, majd szerinte minden pasas mocsok, mert csak szexet akar. Pedig a férfiak nem ilyenek, de kétségkívül az ő elvárásainak megfelelő férfiak jó része tényleg egy estére gyúr.
Van nő barátnőm, akinek egy alapvető elvárása van, hogy a férfi borzasztó gazdeg legyen. De nem ilyen havi nettó 1 milliós szinten, hanem az évi 100 milliós vállalkozó szinten. Nincs ezzel sem gond, de a lepukkadt panelből maximum szidni tudja a férfiakat, hogy mekkora looserek, mert az igazi férfinek milliói vannak, találni nem fog ilyet magának.
Ezen nem pörgök, inkább csak nevetek rajta. Azt viszont visszautasítom, hogy a "vicces" elvárásaik miatt általánosítsanak, hogy én is csak egy dugásra hajtó ösztönlény vagyok, mert éppen ők olyan férfiak mellett kötnek ki, akik csak kihasználják őket.
Ha ő maga teljesíti az elvárásokat, vagy ha nem, akkor tud vmit nyújtani cserébe, amit az általa kinézett típusú ember értékelni tud, sztem nem rossz dolog, ha vkinek magas elvárásai vannak, sőt. Ha nem, és utána ezen vernyákol, hogy "miért nem cuppan rám a Channing Tatum, milyen felszínes", mikor ő 40 éves, leharcolt testű-arcú és csóró, de "cserébe nagyon kedves vagyok ám és mások okosnak is tartanak"... vagy amikor az 50es puhos kopaszodó, anyuval élő pasas a 20éves modellre hajt... és a tényleg a másikat nevezi felszínesnek. Na az gáz.
Számomra vonzóbb az az ember, aki tudja, mit akar, reális elvárásai vannak, nem ad alább, mint aki simán összejön csak a szex miatt meg hogy "hát legyen mán' vki mellettem" jeligével vkivel, aki iránt nem vonzódik.
"Ha ő maga teljesíti az elvárásokat"
Szerinem nem kell fetétlen, hogy ő teljesítse az elvárásokat. Amikor átlagos férfiként ott ülök egy átlagos nővel szemben, és kiderül, hogy neki a vizilabdás-rocksztár-milliárdos férfi az egyetlen szóbajöhető, akkor fel kell állni, elköszönni, és mosolyogva távozni, nem pedig könyörögni neki, hogy gondolja át az elvárásait, hiszen ő se nem sportos, se nem híres, se nem gazdag.
És ha nem tudja teljesíteni a saját elvárásait? Akkor egyedül fog maradni, vagy egy éjszakásnak bele fog férni, de kit érdekel?
Az egy másik kérdés, hogy voltam úgy, hogy 35 évesen megtalált egy ilyen hölgy, hogy akkor esetleg próbáljuk meg együtt, de mondtam neki, hogy ne haragudjon, én továbbra sem vagyok az a férfi, akit 15 éven át keresett, és elhiszem, hogy most ilyen ló nincs, akkor jó a szamár is elven már beleférek, de köszi, ebből nem kérek.
A haverjaim többsége viszont az ilyen nőkkel szemben vagy háborút folytat (győzködi őket), vagy amikor végre a csaj rájön, hogy jó lesz ő is, akkor boldogan ugrik.
Nem rossz, csak az panaszkodik, aki nem ugorja meg a lécet.
Egyébként olyan elvárásaid legyenek, amiket te is tudsz nyújtani. Legyen lakása? OK, de legyen neked is. Legyen autója? OK, de legyen neked is. Legyen jól fizető állása? OK, de legyen neked is.
Elég egyszerű a recept.
"vizilabdás-rocksztár-milliárdos férfi az egyetlen"
Komolyan, ki mondott neked ilyeneket? Vagy szerinted nálad már csak ez van feljebb?
Szerintem mindenki olyan elvarasokat tamaszt, amilyeneket akar, aztan meg olyan part szed fel, amilyenre lehetosege van.
Nyilvan az elvarasok csokkentik a pool meretet, dehat ez egy ilyen trade-off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!